Jennifer Aniston: Έβαλε τα κλάματα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres
Κόσμος

Jennifer Aniston: Έβαλε τα κλάματα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres

Jennifer Aniston: Έβαλε τα κλάματα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres

Η ηθοποιός λατρεύει την παρουσιάστρια

Η 19η και τελευταία σεζόν της ομώνυμης εκπομπής της Ellen DeGeneres αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες μέρες, φέρνοντας το σόου στο τέλος του μετά από σχεδόν 20χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας.

Το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν θα δούμε την Jennifer Aniston να καλωσορίζεται ξανά ως καλεσμένη. Η παρουσία της ηθοποιού στην πρεμιέρα του The Ellen DeGeneres Show ξεκίνησε το 2003 και αρκετές φορές από τότε ήταν καλεσμένη σαν γούρι για το άνοιγμα της εκπομπής.

Σε ένα teaser clip που μοιράστηκε πριν από την έναρξη, τη Δευτέρα, η Ellen λέει ότι η σταρ των Friends «ήταν μέρος της εκπομπής μας από την πρώτη μέρα στην κυριολεξία».

«Είμαι τόσο χαρούμενη που είναι εδώ για να μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε την αποχαιρετιστήρια σεζόν μας. Σας καλωσορίζω, φίλη μου, Jennifer Aniston», λέει η τηλεοπτική παρουσιάστρια.

Μόλις η Jennifer μπαίνει στο πλατό, χαμογελά καθώς βλέπει τη στενή της φίλη Ellen, αλλά μόλις πάει να την αγκαλιάσει την πιάνουν αρχίζει να δακρύζει.

Τότε η παρουσιάστρια δίνει στην ηθοποιό ένα χαρτομάντιλο για να σκουπίσει τα δάκρυά της.

«Τι στο καλό; Αυτό δεν πρέπει να είναι τόσο συναισθηματικό!», είπε η Aniston καθώς κάθεται στη θέση του καλεσμένου απέναντι από την Ellen.

«Όχι ακόμα, δεν έχει τελειώσει καν!» προσθέτει η Ellen, με την τελευταία σεζόν της εκπομπής της να ολοκληρώνεται τον Μάιο του επόμενου έτους.