Jennifer Lopez- Ben Affleck: Μια επανασύνδεση που ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο – Τα ερωτικά emails και η «φιλία» ετών
Κόσμος

Jennifer Lopez- Ben Affleck: Μια επανασύνδεση που ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο – Τα ερωτικά emails και η «φιλία» ετών

Jennifer Lopez- Ben Affleck: Μια επανασύνδεση που ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο – Τα ερωτικά emails και η «φιλία» ετών

Η σχέση τους άρχισε να αναζωπυρώνεται πριν από τρεις μήνες

Οι φήμες για επανασύνδεση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck έχουν προκαλέσει φρενίτιδα και η κοινή τους παρουσία στην ορεινή Montana έχει πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο τις πληροφορίες που εμφανίζονται γύρω τους, όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο οι δύο πρώην, φαίνεται ότι έχουν καταλήξει νυν.

Το πρώην ζευγάρι, μετά την κοινή του παρουσία στο VAX Live concert στις 2 Μαΐου- εντοπίστηκε να κάνει βόλτες με τζιπ στο Big Sky της Montana όπου ο Affleck διαθέτει σαλέ. Οι δυο τους εθεάθησαν στο πολυτελές Yellowstone Club ένα ιδιωτικό resort για σκι και γκολφ.

Μετά από μία εβδομάδα μαζί, επιβιβάστηκαν στο ίδιο τζετ, επέστρεψαν στο Λος Άντζελες και μάλιστα ο Affleck την πήγε ο ίδιος πίσω στην έπαυλή της.

Πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο

Σύμφωνα με το TMZ, η επικοινωνία των δύο ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο, όταν η JLo βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του Shotgun Wedding. Ως εκ τούτου, η αναζωπύρωση του έρωτά τους δεν έγινε μέσα στις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά πριν από 3 μήνες, όταν ο Ben Affleck, ξεκίνησε να της στέλνει emails, με αφορμή κάποιες φωτογραφίες που είδε από τα γυρίσματα.

Όπως αναφέρει το TMZ, τα «γράμματα» του Ben δεν ήταν απλώς φιλικά, με τον ηθοποιό να της στέλνει για να της πει πόσο όμορφη ήταν και ότι θα ήθελε να είναι στον Άγιο Δομίνικο μαζί της. Εκείνη την περίοδο ωστόσο, βρισκόταν στη Βοστώνη, γυρίζοντας το The Tender Bar και εκείνη ήταν ακόμα με τον Alex Rodriguez.

Οι πηγές του site τονίζουν παράλληλα ότι η JLo σε μία από τις απαντήσεις της εξέφρασε την αγάπη της για τα γραπτά του και την ικανότητά του να «κατέχει την καρδιά της» μέσα από αυτά.

Οι δυο τους συνέχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα μέχρι τα τέλη Απριλίου όταν ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, χωρίς να υπήρχε μεταξύ τους φυσική επαφή ή κάποιο ραντεβού. Jennifer και Ben δεν σταμάτησαν ποτέ να εκτιμούν ο ένας τον άλλο με το περιβάλλον τους να αναφέρει ότι διατηρούσαν πάντα μια φιλία παρά τον χωρισμό τους το 2004.