Justin Bieber: «Αφήστε τη συγχώρεση του Χριστού να αναλάβει τη ζωή σας»
Κόσμος

Justin Bieber: «Αφήστε τη συγχώρεση του Χριστού να αναλάβει τη ζωή σας»

Justin Bieber: «Αφήστε τη συγχώρεση του Χριστού να αναλάβει τη ζωή σας»

Το pop είδωλο κάνει έναν απολογισμό με αφορμή τη σύλληψή του πριν από 7 χρόνια

Μπήκε στη μουσική βιομηχανία όντας ακόμη παιδί. Και αυτό είχε κόστος για τον Justin Bieber που μοιράστηκε στο Instagram μία σκοτεινή στιγμή της ζωής του.

Επτά χρόνια πριν σαν σήμερα είχε συλληφθεί στο Μαϊάμι να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών και φαρμάκων την πολυτελή Λαμποργκίνι του ενώ είχε ληγμένο δίπλωμα οδήγησης και αντιστάθηκε στη σύλληψη.

Από τότε, ο Bieber είναι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος.

Παραδέχτηκε ότι πάσχει  από κατάθλιψη, αποφάσισε να στραφεί στην Εκκλησία για να βρει τον εαυτό του και ξάφνιασε τους πάντες όταν παντρεύτηκε το μοντέλο Hailey Baldwin με την οποία γνωρίζονται από παιδιά.

«Επτά χρόνια  πριν είχα συλληφθεί, δεν ήταν η καλύτερή μου στιγμή. Δεν είμαι περήφανος για το σημείο εκείνο της ζωής μου. Πονούσα, ήμουν δυστυχισμένος, μπερδεμένος, θυμωμένος, παρεξηγημένος και θυμωμένος με τον Θεό. Επίσης φορούσα πολλά πέτσινα για κάποιον που ζει στο Μαϊάμι. Όλα αυτά για να πω ότι ο Θεός με έφερε σε έναν μακρύ δρόμο. Από τότε μέχρι σήμερα συνειδητοποιώ κάποια πράγματα. Ο Θεός  ήταν και τότε κοντά μου όπως και σήμερα. Η προτροπή μου σε σας είναι να αφήσετε το παρελθόν να σας θυμίζει πόσο μακριά σας έφτασε ο Θεός. Μην αφήνετε την ντροπή να καταστρέψει το σήμερα, αφήστε τη συγχώρεση του Ιησού να αναλάβει τη ζωή σας και δείτε τη ζωή σας να ανθίζει σε όλα αυτά για τα οποία ο Θεός σας έφτιαξε» ήταν η εξομολόγησή του στο Instagram.