Και όμως! Ο ερχομός του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1 δεν έφερε μόνο χαμόγελα στο κανάλι…
featured

Και όμως! Ο ερχομός του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1 δεν έφερε μόνο χαμόγελα στο κανάλι…

Και όμως! Ο ερχομός του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1 δεν έφερε μόνο χαμόγελα στο κανάλι…

Ο Γιώργος Μπέζας αποκαλύπτει το πλούσιο παρασκήνιο πίσω από τη μεταγραφή της χρονιάς

Πολύς λόγος έγινε για την μεταγραφή της χρονιάς -όπως αποδείχθηκε- αφού στον ΑΝΤ1, εκτός από την ιδιοκτησία, μέχρι την τελευταία στιγμή κανείς δεν ήξερε και δεν πίστευε ότι τελικά ο Αντώνης Κανάκης με τους «Ράδιο Αρβύλα» θα επιστρέψει στο κανάλι που πριν από δύο χρόνια έφυγε όχι και με τον καλύτερο τρόπο (παρόλο που κατά την αποχώρησή τους είχαν ευχαριστήσει ξεχωριστά την ιδιοκτησία του καναλιού).

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του ήρθε σαν κεραυνός εν αίθρια αφού παρόλο που στην «δημοσιογραφική πιάτσα» είχε γίνει γνωστή η συμφωνία στον ΑΝΤ1, κάποια στελέχη και παρουσιαστές υποστήριζαν πως είναι μύθευμα δημοσιογραφικής φαντασίας.

Μόνο δύο άτομα γνώριζαν το συμβόλαιο-μαμούθ που ετοιμαζόταν για υπογραφή, με τον παρουσιαστή να μην λέει ούτε και στους πολύ στενούς του συνεργάτες το κανάλι όπου θα έκαναν πρεμιέρα.

Στον ΑΝΤ1 κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους αφού όταν ο Κανάκης έφυγε έσπευσαν να μιλήσουν για «αχαριστία» και μάλιστα σε δημόσιες δηλώσεις τους εξαπέλυαν τα βέλη τους για τους Θεσσαλονικείς που άφησαν τον σταθμό που τους ανέδειξε και βρέθηκαν απέναντί του με την εν μια νυκτί με την μεταγραφή τους.

Η έλευση των «Ράδιο Αρβύλα» στο κανάλι του Αμαρουσίου φέρνει ανακατατάξεις στο πρόγραμμα και προβληματισμούς στα στελέχη που αγνοούσαν τη μεταγραφή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έλευση του Αντώνη Κανάκη ήταν από τις τηλεοπτικές εκπλήξεις που σε κάποιους προκάλεσε πονοκέφαλο για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως δύο στελέχη του σταθμού αγωνιούν για την πρώτη συνάντησή τους με τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή και κάποιοι άλλοι στοιχηματίζουν στη φυγή τους πριν από την πρεμιέρα των Αρβύλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι γνωστή η κόντρα που είχαν οι «Ράδιο Αρβύλα» και με παρουσιαστές του σταθμού -που ανοιχτά είχαν τοποθετηθεί εναντίον τους.

Και μπορεί το τραγούδι να λέει «περασμένα ξεχασμένα και όλα καλά» αλλά στον κόσμο της τηλεόρασης όλοι μπορεί να φαίνεται ότι συγχωρούν αλλά ποτέ δεν ξεχνούν.