Καίτη Γαρμπή: Θέλει να κοουτσάρει τον Νίκο Κοκλώνη για μία φορά στο J2US!
J2US

Καίτη Γαρμπή: Θέλει να κοουτσάρει τον Νίκο Κοκλώνη για μία φορά στο J2US!

Καίτη Γαρμπή: Θέλει να κοουτσάρει τον Νίκο Κοκλώνη για μία φορά στο J2US!

Ποιο τραγούδι θα ήθελε να ακούσει και τι λέει για τον χαρακτηρισμό της «σκληρής» του διαγωνισμού

Το… new entry της κριτικής επιτροπής του J2US είναι η Καίτη Γαρμπή, η οποία προστέθηκε στην παλιά τριάδα του φαντασμαγορικού σόου τη φετινή σεζόν και κόλλησε κατευθεία με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή!

Από πολλούς χαρακτηρίζεται ως η… σκληρή της παρέας, ωστόσο η ίδια θεωρεί ότι είναι απλά σοβαρή και με σεβασμό απέναντι σε όλους όσοι βρίσκονται στον διαγωνισμό!

Η Καίτη Γαρμπή, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» και αναφέρθηκε στη στιγμή που δεν θα ξεχάσει από τον προηγούμενο κύκλο, αλλά και ποιον θα επέλεγε να κοουτσάρει έστω και για ένα επεισόδιο.

Στον προηγούμενο κύκλο του J2US κάποιοι σχολίασαν κατά περίπτωση ότι υπήρξες η πιο αυστηρή της επιτροπής αναφορικά με τις βαθμολογίες που έδινες. Με τι διάθεση ξεκινάς αυτό τον δεύτερο κύκλο σου στο σόου;

Αυστηρή δεν θα το έλεγα, σε καμία περίπτωση. Δίκαιη, σοβαρή, με σεβασμό στους διαγωνιζόμενους και στους coaches τους και με πολύ καλή πρόθεση.

Ποιο τραγούδι θα ήθελες να ακούσεις από τους διαγωνιζόμενους και για ποιο λόγο;

Το καινούριο τραγούδι του Δημήτρη, του παιδιού μου, που θα κυκλοφορήσει σύντομα

Ποια είναι η στιγμή που δεν θα ξεχάσεις από το τελευταίο J2US; Που σε έκανε να συγκινηθείς, ακόμη και να βουρκώσεις ενδεχομένως.

Βούρκωσα αρκετές φορές από τραγούδια που έτσι κι αλλιώς όποτε τα ακούω με συγκινούν. Και μια-δυο φορές συγκινήθηκα με την ερμηνεία κάποιων διαγωνιζομένων.

Αν γινόσουν coach για ένα επεισόδιο, ποιον ή ποια θα ήθελες για παρτενέρ σου, στοχεύοντας βέβαια στα 10άρια της επιτροπής;

Τον Νίκο Κοκλώνη. Θα δούλευα μαζί του σκληρά για να πάρουμε τα 10άρια, αν και η επιτροπή μεροληπτεί κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση απέναντί του! (Γελάει.)

Ποιο τραγούδι θα πρότεινες στον Νίκο Κοκλώνη να πει για να κερδίσει και τα τέσσερα 10άρια της επιτροπής;

Κάποιο που να το αγαπάει πολύ για να το πει με πάθος.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.