Καλλιθέα: 30χρονη έπεσε θύμα ληστείας και τη χτύπησαν με τηγάνι στο κεφάλι
Νέα

Καλλιθέα: 30χρονη έπεσε θύμα ληστείας και τη χτύπησαν με τηγάνι στο κεφάλι

Καλλιθέα: 30χρονη έπεσε θύμα ληστείας και τη χτύπησαν με τηγάνι στο κεφάλι

Η καθηλωτική της εξομολόγηση

Την πιο δύσκολη μέρα της ζωής της βίωσε η Στέλλα Κωνσταντίνου, όταν έπεσε θύμα ληστείας, μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της Καλλιθέας.

Οι ληστές ήταν ήδη μέσα, όταν η 30χρονη νοσηλεύτρια επέστρεψε στο σπίτι της και βρήκε την πόρτα μισάνοιχτη.

Όλα όσα συνέβαιναν, τους ληστές να επιτίθενται στη 30χρονη γυναίκα, τα άκουγε ζωντανά, από την ανοιχτή γραμμή του τηλεφώνου, έντρομος, ο σύζυγός της.

Στις 9 παρά τέταρτο το πρωί, κάποιοι, προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ της χτύπησαν το κουδούνι, όμως, η νοσηλεύτρια δεν τους άνοιξε.

Ένα 20λεπτο μετά, η 30χρονη πήγε στο σούπερ μάρκετ και μισή ώρα αργότερα, όταν επέστρεψε, αιφνιδιάστηκε από τους ληστές.

Το ίδιο είχε συμβεί και την προηγούμενη ημέρα. Κάποιοι είχαν χτυπήσει και πάλι το κουδούνι λέγοντας ότι είναι τεχνικοί της ΔΕΗ, χωρίς και πάλι η 30χρονη να τους ανοίξει.

Ανοιχτά συρτάρια, ντουλάπια, πεταμένα πράγματα και ρούχα κάτω ήταν οι εικόνες που συνέθεταν το σκηνικό του χαμού που επικρατούσε στο σπίτι της.

Τελικά βρήκαν κάποια κοσμήματα τα οποία πήραν φεύγοντας και λίγα χρήματα που είχε η 30χρονη στη τσάντα της.

Ο σύζυγος της 30χρονης γυναίκας, το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία…

Το 30χρονο θύμα περιέγραψε στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε από την ώρα που μπήκε στο σπίτι της, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως όταν συνήλθε μετά το ισχυρό χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι της, πιθανότατα με κάποιο οικιακό σκεύος, ο αστυνομικός της είπε πως είχε μία ζώνη γύρω από το λαιμό της.

Η ίδια εκτιμά πως ενδέχεται ο ληστής να ήθελε να τη σκοτώσει, ή απλώς να τη σύρει από τον διάδρομο στο σπίτι μέσα, ώστε να μην αντιληφθεί κάποιος από τους ενοίκους το τι γινόταν.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω: