«Καλό μεσημεράκι»: Επικό «γύρισμα μπιφτέκας» από Νίκο Μουτσινά – «Εγώ στηρίζω πια Ντάφυ»
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: Επικό «γύρισμα μπιφτέκας» από Νίκο Μουτσινά – «Εγώ στηρίζω πια Ντάφυ»

«Καλό μεσημεράκι»: Επικό «γύρισμα μπιφτέκας» από Νίκο Μουτσινά – «Εγώ στηρίζω πια Ντάφυ»

Τι είπε στο Stand Up του

Φουλ στο Survivor ήταν το σημερινό Stand Up του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι». Ο παρουσιαστής σχολίασε το ζευγαράκι Σάκη Κατσούλη – Μαριαλένας Ρουμελιώτη, την αποχώρηση της Νικολέττας με την τσιριχτή φωνή και έκανε το επικό «γύρισμα μπιφτέκας» λέγοντας ότι θα στηρίζει πια τον… Ντάφυ!

Ο Νίκος ξεκίνησε με μήνυμα συμπαράσταση προς τους ανθρώπους στην Κόρινθο που περνούν δύσκολες ώρες λόγω της φωτιάς που ξέσπασε χθες και υποδέχτηκε τη Βάνια στην παρέα του.

«Είμαι “αναμπουμπουλιασμένη”. Ο Μπάρτζης δεν έχει έρθει από τον Άγιο Δομίνικο», είπε η Βάνια με τον Νίκο να της απαντά ότι ετοιμάζεται να φύγει για Ζευγολατιό και διερωτήθηκε αν θα έπρεπε να ανοίξουν τις πόρτες της εκπομπής για το κοινό.

https://streamable.com/ytz82r

Στην Ολλανδία ανιχνεύουν πια τον ιό χωρίς «μαρκούτσι» αποκάλυψε ο Νίκος εξηγώντας ότι θα εκπαιδεύσουν τις μέλισσες για να τον εντοπίζουν.  Την ίδια στιγμή όμως, στην Ελλάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά με τα παιδιά του δημοτικού για τον κορονοϊό και ο Νίκος συγκινήθηκε με το μήνυμα της μικρής μαθήτριας που θέλει να βρίσκεται με τους συμμαθητές της στο σχολείο.

Η Ιωάννα Τούνη έγινε κούκλα σε βιτρίνα με τον Νίκο Μουτσινά να σχολιάζει «ένας γκιώνης από καουτσούκ είναι εκεί και μας περιμένει». Ωστόσο, το άλογο της Τούνη δεν έμεινε μόνο γιατί στα χνάρια της Τούνη βαδίζει και η Μαριπόζα.

Η αποκαλυπτική τούρτα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου δεν πέρασε απαρατήρητη με τον Νίκο να σχολιάζει: «Τέτοια τάση για εμετό έχει να μου έρθει από το Battle of the Couples» και σχολίασε ότι ο σύντροφός της μπορεί «να της κάνει “καλό μεσημεράκι” 12 φορές την ημέρα, όπως οι Αρχαίοι Έλληνες».

«Βρέθηκε αντικαταστάτρια για τη θέση της Βίκυς Καγιά στο GNTM και είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Δεν την ξέρω. Χαρήκαμε πολύ. Δεν την ξέρω, αλλά την ξέρει η Βίκυ. Μπράβο κυρία η Βίκυ», αναφέρει στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς και αποκάλυψε πως ανακουφίστηκε πια με αυτήν την εξέλιξη στο GNTM.

https://streamable.com/0544by

Και περνάμε στα βασικά και… στον Παναγιώτη Βασιλάκο και τη συνάντηση με την Αναστασία Γιούσεφ. «Πανάγο μου πρόσεχε μην αρπάξει πουθενά η μπαλαντέζα», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Breaking News από τη Βάνια που αποκάλυψε στον Νίκο ότι ο ξάδελφος Μπάρτζη έχει δηλώσει συμμετοχή στο «Αγρότης μόνος ψάχνει». «Μην ψάχνεις άλλο ξάδελφε. Εδώ είμαι. Πάρε τον ξάδελφο και ελάτε», είπε η Βάνια με τον Νίκο να ρωτά: «Και στο Big Brother ποιοι θα πάνε; Ο κουνιάδος Καρολίνας που τον έχω εύκαιρο και ο μπατζανάκης ανιψιάς Κόρο; Δεν ξέρω. Θα δούμε όλο το συγγενολόι στο γυαλί».

«Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Τζέιμς Καφετζής θα έχουν τη δική τους εκπομπή και κάπου εκεί θα κολλήσει ο Νίκος Μπάρτζης και σίγουρα έχω άλλα δυο πρόσωπα. Την Άμι και τη Γιάμι. Κάπως φοβάμαι και για τη δική μου εκπομπή. Μήπως μου την πάρει ο φίλος κολλητής, μαμάς της Μαριαλένας», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και σχολίασε το νέο επεισόδιο του love story του Σάκη με τη Μαριαλένα: «Η μαγική στιγμή που η Μαριαλένα στραμπούληξε το δαχτυλάκι της και ο Σάκης έτρεξε σαν τον πάνθηρα, την πήρε στην αγκαλιά του. Να ζήσετε. Πρόβα είναι αυτό. Τι ρομαντισμός, τι ιππότης, τι σενάριο είναι αυτό που παίζει».

Το καίριο ερώτημα όμως, ήταν ποιος θα κερδίσει το φετινό Survivor: «Να βγει νικήτρια η Καρολίνα; Ωραία θα ήταν. Θα βγει ο Ντάφυ. Μήπως το μοιράσουν; Εγώ στηρίζω Ντάφυ. Δες μπιφτέκα».

Τέλος, η αποχώρηση της Νικολέτας με την «τσιριχτή» φωνή ήταν στα highlights της ημέρας με τον Νίκο Μουτσινά να της αφιερώνει το τραγούδι «Όταν σου χορεύω».

https://streamable.com/ytpdbf