«Καλό μεσημεράκι»: Η απειλή της Βάνιας και η τουρκική εκδοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: Η απειλή της Βάνιας και η τουρκική εκδοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Καλό μεσημεράκι»: Η απειλή της Βάνιας και η τουρκική εκδοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου

Γιατί δεν γύρισε ακόμα η Ανθή Σαλαγκούδη από τον Άγιο Δομίνικο;

Με θλίψη στο βλέμμα και τον Νίκο Χαρδαλιά για φόντο ξεκίνησε το «Πανηγυράκι» του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι», με τον παρουσιαστή να του αφιερώνει τραγούδι, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα που ανακοίνωσε για τον κορωνοϊό.

Ο παρουσιαστής άλλαξε γρήγορα το κλίμα, εξηγώντας πως τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς τα lockdown αλλάζουν κλίμακες. «Να δούμε μετά τι θα κοπεί;» αναρωτήθηκε και συνέχισε τον μονόλογό του, φτάνοντας στο κοψίδι της Τσικνοπέμπτης και τα γενέθλια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Βάνια βγήκε μέσα στα νεύρα με τις αποφάσεις του Νίκου Χαρδαλιά, καθώς ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε πάρει φόρα για να τη βρει, ξεκινώντας με τρέξιμο, αλλά μετά τις εξελίξεις γύρισε πίσω. «Τον φόβο μου να έχεις Χαρδαλιά, θα σε βρω», είπε πονεμένη.

Ο Νίκος στεναχωρήθηκε για τη λίστα στην οποία δεν ήταν μέσα. Οι Ελληνίδες πορνοστάρ επέλεξαν 10 επώνυμους άνδρες που θα ήθελαν να συνευρεθούν μαζί τους και σε αυτήν δεν ήταν εκείνος.

Στο Battle of the Couples δεν γνωρίζει κανείς τι γίνεται και ο παρουσιαστής έμεινε με ανοιχτό το στόμα βλέποντας μία από τις παίκτριες να τραγουδά opera. Με το αγώνισμα τον έπιασε μια αηδία. «Δεν θα φάω τα λεφτά μου στα χάπια», είπε.

Στα πιο σοβαρά… Survivor! Κατηγόρησαν τη Μαριαλένα που δεν είναι σωστό, δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς που τα… έπαιξε με τα ηχητικά εφέ της μπάντας της εκπομπής. Η προφορά του Acun ήταν κινέζικη και γενικά δεν το πέτυχε. «Είναι η τούρκικη εκδοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου. Λιανός δεν ήταν».

Η στούκα του Τριαντάφυλλου ανησύχησε στην αρχή, με τον Μουτσινά να σχολιάζει το υπέροχο κολάρο που του έβαλαν.

Ο ίδιος σχολίασε τον καυγά ανάμεσα σε Καφετζή και Κατσούλη, με τον παρουσιαστή να αποκαλύπτει ποιες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν. Ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Chris Σταμούλη που αποχώρησε από το Survivor.

Breaking news από τη Βάνια για την Ανθή Σαλαγκούδη! Δεν έχει γυρίσει Ελλάδα ακόμα και ιδού το ερώτημα. Γιατί δεν γύρισε ακόμα; Ο Νικόλας αρνήθηκε να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί το ενδεχόμενο…

https://streamable.com/m8i318