«Καλό μεσημεράκι»: Ο έρωτας της Βάνιας και οι «καταραμένοι» κόκκινοι
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: Ο έρωτας της Βάνιας και οι «καταραμένοι» κόκκινοι

«Καλό μεσημεράκι»: Ο έρωτας της Βάνιας και οι «καταραμένοι» κόκκινοι

Τα breaking news και το Survivor

Stand Up γεμάτο στα «έκτακτα» είχε το «Καλό μεσημεράκι», με τον Νίκο Μουτσινά να μένει άναυδος με τα νέα της Βάνιας.

Ο παρουσιαστής δεν είχε όρεξη για γλέντια μετά από αυτά που έμαθε τη Δευτέρα. «Ο Γιώργος Λιανός και ο Τάσος Τρύφωνος δεν είναι πια φίλοι στο Instagram» είπε ο παρουσιαστής και εξιστόρησε την κατάσταση. Όλη η αλήθεια στο «Καλό μεσημεράκι»!

Η Βάνια «έσκασε» με breaking news και πολιτικό ρεπορτάζ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε το επαναληπτικό εμβόλιο για τον κορονοϊό και η Βάνια ερωτεύτηκε! «Ποιος Αργυρός ρε Νικόλα; Μόνο Κυριάκος», είπε και έτρεξε στο πούλμαν. Ο πρωθυπουργός πήρε και το «μπράβο» του Νίκου.

Στην Ινδονησία προτεραιότητα στους εμβολιασμούς έχουν οι influencers. «Τι χώρα είμαστε; Αντί να εμβολιάσουμε την Τουνάρα, εμβολιάζουμε τον κύριο Βαγγέλη», είπε με αγανάκτηση ο παρουσιαστής.

https://streamable.com/u6n6iw

Βάνια και Νίκος όπως Σκορδά και Λιάγκας

Ο κ. Βαγγέλης θα ήταν κατάλληλος για Bachlelor και η Βάνια επανήλθε με… απαντητικό breaking. Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα και το trailer του «Πρωινού» δημιούργησε το νέο «ζεύγος»!

Σειρά είχε το αγαπημένο Survivor του παρουσιαστή! Ο Νίκος Μουτσινάς «δεν μπορεί» τον Περικλή Κονδυλάτο. «Είναι σαν φρούτο που χαλάει», είπε και σχολίασε τις αλλαγές των ομάδων.

https://streamable.com/a32w7a

Η «καταραμένη» κόκκινη ομάδα

Το αγώνισμα στο Survivor δεν ευνόησε για ακόμα μια φορά τους «Κόκκινους» με αποτέλεσμα να πάνε ξανά στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Τα ρύζια και οι φακές μπέρδεψαν τον Νίκο που τραγούδησε τελικά για την υποψήφια Ανθή Σαλαγκούδη.

https://streamable.com/myvahf