«Καλό μεσημεράκι»: Τα δάκρυα για τη Χαμπέρη, ο Bachelor Αλέξης Παππάς και η αφιέρωση στον Κόρο
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: Τα δάκρυα για τη Χαμπέρη, ο Bachelor Αλέξης Παππάς και η αφιέρωση στον Κόρο

«Καλό μεσημεράκι»: Τα δάκρυα για τη Χαμπέρη, ο Bachelor Αλέξης Παππάς και η αφιέρωση στον Κόρο

Τι είπε στο Stand Up του;

Με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και τις εξορμήσεις του κόσμου στην πρώτη αργία –εδώ και έναν χρόνο- χωρίς lockdown ξεκίνησε το stand up του στο «Καλό μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς.

«Τριήμερο, ξεκούραση, δρουσούλα… τίποτα, ζέστη αφάνταστη, μασκούλα, μαρκούτσι, εμβόλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο  και σχολίασε τις βόλτες των διασήμων. Ο χορός της Ιωάννας Τούνη, τα τραγούδια του Νίκου Κοκλώνη με την Κατερίνα Καινούργιου και οι σέξι πόζες της Ηλιάννας Παπαγεωργίου, του Γιώργου Μαζωνάκη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν πέρασαν ασχολίαστα.

Breaking news από τη Βάνια με Ιωάννα Μαλέσκου και το pool party με τη Μπαλού της. Και αυτό θύμισε στον Νίκο Μουτσινά το πρόβλημα του Snik με το πουλί που κυνηγούσαν σε στόρι στα social media.

Σειρά είχε η δήλωση Αρκουμανέα πως θα σταματήσουμε να φοράμε μάσκα σε εξωτερικούς χώρους με τον Νίκο να διερωτάται αν «σταμάτησε να έχει ραδιενέργεια πια έξω».

«Κάπου έλεος. Τι παραλογισμός είναι αυτός. Και πώς θα κυκλοφορούμε έτσι χύμα; Και η ραδιενέργεια;  Δεν έχει ραδιενέργεια, γιατί μας έχουν αναγκάσει να φοράμε μάσκα έξω; Εκτός και αν κάποιος υπονοεί ότι τα μέτρα της κυβέρνησης δεν έχουν λογική», είπε όλο νόημα ο παρουσιαστής.

Ακολούθησε η φωτογραφία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από την παραλία με τα… άλλα παιδάκια και το σχόλιο για τις προσευχές που θα κάνει για εμάς στην Τήνο.

Ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη το έριξαν στο τραγούδι με τον παρουσιαστή να αναφέρει: «Αν δεν ήταν στο Survivor θα νόμιζα ότι είναι στο The House of Fame: L’ Academia». Ωστόσο, οι τρεις survivors θα βρεθούν στα Mad Awards για να τραγουδήσουν με τον Stan, όπως φυσικά και οι Alcatrash με τον Τριαντάφυλλο.

Ο Ντάφυ είχε και την τιμητική του με τον παρουσιαστή να σχολιάζει: «Ετοιμάζει καινούργια πράγματα; Πείτε μόνο πότε να μην έρθω» και συνέχισε με αναφορά στο πάρτυ για τα γενέθλιά του που έγινε στο Πόρτο Ράφτη.

Οι εκπλήξεις ήταν όμως απανωτές, καθώς ο Νίκος νόμιζε πως στο πάρτι δεν πήγε η τριάδα, ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος, αλλά και η Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν τον έβριζε. Δεν τον ψήφιζε μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Μήπως μπερδεύτηκε και πήγε να τον ψηφίσει; Μήπως νόμιζαν ότι είχε συμβούλιο αποχώρησης;», ανέφερε ο παρουσιαστή δηλώνοντας πως «τα έχει χαμένα».

Νέο breaking news από τη Βάνια: «It’s official: Η Ελένη Τσολάκη θα είναι το καλοκαίρι στο Open με το “Καλοκαίρι #not”».

«Αρχικά μπράβο στην Ελένη. “Καλοκαίρι #not”. Τίτλο δεν αλλάζουν αυτοί μόνο παρουσιαστές;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς. Και η Βάνια αποκάλυψε πως είχαν ζητήσει κι από εκείνη να πάει στην εκπομπή, αλλά έχει τον «Σαν Νίκο» και αν δεν κάτσει θα πάει του χρόνου στο Bachelorette, όπως ο Παππάς.

«Για τον Άλεξ που θα τον κυνηγούν οι νύφες, δεν ξέρω. Το The Bachelor ήταν το αγαπημένο μου πρόγραμμα τώρα με τον Αλέξη σίγουρη την έχω την ανακατοσούρ. Ξέρουν στην Κάντζα. Ξέρουν στην Κάντζα; Πότε ξεκινά; Οκτώβρη; Θα έχουν τελειώσει το Survivor», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και τραγούδι αφιερωμένο στην Ελένη Χαμπέρη που αποχώρησε από το Survivor. «Γιατί μου το έκανες αυτό Ελένη; Εγώ δεν είχα άλλη χαρά από τη Χαμπέρη. Γιατί να βλέπω αυτόν τον Μαραθώνιο τώρα; Για τον Ασημακόπουλου, πόνγκο πόνγκο; Για τον Ηλία που δεν αντέχει να βλέπει άλλο το παιδί να διώχνουν τους φίλους του; Η καρδιά μου κλαίει. Την Ελένη την έκλαψε όσο κανείς».

Για το τέλος, είχαμε τη νίκη της ασυλίας από τον Κόρομι: «Επιτέλους πήρε την ασυλία κάποιος άλλος εκτός από τον Σάκη. Το αγόρι μας, η κολόνα της καλύβας, ο ψαράς του Survivor πήρε την ασυλία. Τους πήγαν για watersports και κάνανε μπανάνα. Στην 5ήμερη πιο ωραία εκδρομή μας είχαν πάει. Κέρδισε την ασυλία και υπέδειξε τον Σάκη. Θα πω ότι τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα γιατί είμαι πάρα πολύ ισορροπημένος».

https://streamable.com/kbxufp