«Καταπέλτης» η δικηγόρος της ψυχολόγου της Καρολάιν εναντίον του πιλότου: «Αν δεν ήταν καλή μάνα, ας τη χώριζε»
Νέα

«Καταπέλτης» η δικηγόρος της ψυχολόγου της Καρολάιν εναντίον του πιλότου: «Αν δεν ήταν καλή μάνα, ας τη χώριζε»

«Καταπέλτης» η δικηγόρος της ψυχολόγου της Καρολάιν εναντίον του πιλότου: «Αν δεν ήταν καλή μάνα, ας τη χώριζε»

Τι είπε η Σταματία Μάρκου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά;

Το όνομα της ψυχολόγου, Έλενας Μυλωνοπούλου ήταν ένα από αυτά που ακούστηκαν έντονα για την υπόθεση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς την είχε επισκεφθεί πολλές φορές η Καρολάιν μετά τη γέννηση του μωρού της. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η δικηγόρος της, Σταματία Μάρκου, όσα άφησε η ίδια η ψυχολόγος να βγουν στο φως της δημοσιότητας πριν από τη σύλληψη του 32χρονου πιλότου ήταν σε συνεννόηση με τις αρχές.

Η δικηγόρος μίλησε και στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στον Γιάννη Πουλόπουλο και αποκάλυψε ότι όσα ειπώθηκαν για επιλόχειο κατάθλιψη του θύματος είναι αστεία.

Γιατί η κυρία Μυλονωπούλου κλήθηκε από τις αρχές να καταθέσει; Αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή η αστυνομία ότι κάτι υπήρχε ανάμεσα στο ζευγάρι;

Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό. Διαφορετικά δεν είχαν λόγο να καλέσουν την εντολέα μου για κατάθεση. Τουλάχιστον δυο φορές είχε αποφασίσει η δολοφονηθείσα να χωρίσει οριστικά. Προσπαθούσε να εντοπίσει κάποιο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, αναζητούσε να κάνει εγγραφή στη σχολή ζαχαροπλαστικής που είχε ως όνειρο και πώς θα βρει μια νταντά να κρατήσει το παιδί για τις ώρες που θα έπρεπε να είναι στη σχολή. Και πάνω σε αυτό τη βοηθούσε η εντολέας μου. Η Καρολάιν ήταν ένα παιδί. Μας είχε προκαλέσει εντύπωση πως σε κάθε συνεδρία συνοδευόταν από τον σύζυγό της. Δεν την άφηνε ποτέ να επισκεφθεί μόνη τη σύμβουλο ψυχικής υγείας. Ήταν μια παράξενη συμπεριφορά και ένα στοιχείο που έδειχνε πως τα προβλήματα στο ζευγάρι ήταν έντονα και ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος δεν μπορούσε να δεχθεί το γεγονός ότι η Καρολάιν ήθελε να χωρίσει.

Η Καρολάιν έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη;

Ο δράστης είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Εννοείται πως η όλη δράση του, αν δείτε με λεπτομέρεια το πώς έγιναν οι ενέργειές του, το θέατρο που έπαιξε, το γεγονός ότι αφαίρεσε τη ζωή από το σκυλάκι που είχε αδυναμία η Καρολάιν. Δείχνει έναν άνθρωπο που είναι εγκληματίας εκ πεποιθήσεως. Δεν ευσταθούν το ότι είχε επιλόχειο κατάθλιψη. Αν δεν ήταν καλή μάνα, ας την χώριζε. Δεν είχε δικαίωμα να αφαιρέσει καμία ζωή.

https://streamable.com/ie8vqt