Kate Middleton – Jill Biden: Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Κορνουάλη – Τι φόρεσαν;
Κόσμος

Kate Middleton – Jill Biden: Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Κορνουάλη – Τι φόρεσαν;

Kate Middleton – Jill Biden: Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Κορνουάλη – Τι φόρεσαν;

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ βρέθηκε στην Αγγλία για τη σύνοδο των G7 και είχε την πρώτη της επαφή με τη δούκισσα του Cambridge

Στο Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποιείται αυτές τις μέρες η σύνοδος των ισχυρότερων οικονομιών του πλανήτη και εκεί, ταξίδεψε το ζεύγος Biden, με την Jill να έχει την πρώτη της συνάντηση με την Kate Middleton, αλλά και με τη νέα σύζυγο του Boris Johnson, Carrie Symonds.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, την πρώτη μέρα της συνόδου, επισκέφτηκε την Κορνουάλη, εκεί όπου την υποδέχτηκε η Δούκισσα του Cambridge, επιλέγοντας ένα φούξια φόρεμα από τον Alexander McQueen, αξίας 1.125 δολαρίων, ενώ η τσάντα της, των 225 δολαρίων, ήταν Bennett, ιδανική για το nude ζευγάρι γόβες, με τις οποίες ολοκλήρωσε το σύνολό της.

Στα ίδια χρώματα, ήταν και η εμφάνιση της 70χρονης Jill Biden, η οποία για πρώτη φορά πρόσθεσε ροζ χρώμα στην εμφάνισή της. Η ίδια επέλεξε ένα λευκό φόρεμα, με nude γόβες και ένα ροζ σακάκι, για να ολοκληρώσει το look της.

Οι δύο γυναίκες, συνάντησαν παιδιά ηλικίας τεσσάρων και πέντε ετών και στη συνέχεια συζήτησαν με εκπαιδευτικούς της Αγγλίας.  Η κουβέντα κινήθηκε γύρω από τη χειραφέτηση των γυναικών, τα παιδιά και την πρώιμη εκπαίδευση κατά τη διάρκεια ενός σεμιναρίου για το κοινό τους πάθος για τα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, σύμφωνα με την Daily Mail, η Kate Middleton, ρωτήθηκε για τη γέννηση της κόρης του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle κι εκείνη απάντησε: «Της εύχομαι τα καλύτερα. Ανυπομονώ να τη γνωρίσω».

Όταν ρωτήθηκε αν έχει μιλήσει με τη μητέρα της νεογέννητης, μέσω FaceTime, εκείνη απάντησε «Όχι».

Περίπου μια ώρα αργότερα, η Jill Biden, μετά από μια γρήγορη αλλαγή ρούχων, βρέθηκε στην παραλία με τον σύζυγό της Joe Biden, εκεί όπου συνάντησαν τον Boris Johnson και τη νέα σύζυγό του Carrie. Οι τέσσερις τους βρέθηκα στην παραλία του Carbis Bay, St Ives και η Jill ξετρελάθηκε με τον ενός έτους γιο του πρωθυπουργού της Αγγλίας.


photo credits: zuma