Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν διαστρεβλώσαμε τίποτα. Να έρθει ο κ. Κούγιας εδώ να τα συζητήσουμε όλα»
Νέα

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν διαστρεβλώσαμε τίποτα. Να έρθει ο κ. Κούγιας εδώ να τα συζητήσουμε όλα»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν διαστρεβλώσαμε τίποτα. Να έρθει ο κ. Κούγιας εδώ να τα συζητήσουμε όλα»

Η παρουσιάστρια πήρε θέση για τα όσα κατηγόρησαν την εκπομπή της

Την απάντησή της στον Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις που έκανε και κατηγόρησε την εκπομπή της ότι διαστρέβλωσε συνέντευξη που παραχώρησε, έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, κατά την άφιξή του στο Μικτό Ορκωτό Αθηνών, είπε μεταξύ άλλων ότι: «Θέλω να κάνω μια καταγγελία. Για μένα είναι αδιανόητο να με περιμένει μια κυρία χθες έξω από τις φυλακές που είχα ένα δικαστήριο, να της κάνω την τιμή και να της δίνω μια συνέντευξη και να διαστρεβλώνειτην συνέντευξη μου. Να την κόβει και να της δίνει άλλο νόημα. Αυτό έγινε στην εκπομπή της κυρίας Καινούργιου. Λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά είναι μια φέρελπις δημοσιογράφος, παρουσιάστρια αλλά σε μια τόσο σπουδαία δίκη θα πρέπει να υπάρχει μια αντικειμενικότητα».

Η παρουσιάστριας της εκπομπής «Super Κατερίνα» δεν άφησε αναπάντητη την κατηγορία του Αλέξη Κούγια και απάντησε λέγοντας: « Η Άννα Ζηρδέλη ήταν στη συνέντευξη και ηταν και στο δικαστήριο σήμερα. Η συνέντευξη που μας έδωσε ήταν 17 λεπτά και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Στα 17 λεπτά μίλησε για πολλά θέματα, για τη δίκη Λιγνάδη, για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, για θέματα τη ζωής του. Ο κ. Κούγιας γνωρίζει καλύτερα από όλους μας ότι 17 λεπτά δεν μπορούν να παίξουν σε μία εκπομπή λόγω χρόνου, θα πρέπει να μονταριστεί. Εμείς κόψαμε 3μιση λεπτά που αφορούσαν την υπόθεση του Αλί, τα υπόλοιπα θα τα παίξουμε τις άλλες μέρες. Δεν διαστρεβλώσαμε τίποτα, απλά παίξαμε ένα απόσπασμα 3μιση λεπτών. Με χαρά τις άλλες ημέρες θα παίξουμε τα υπόλοιπα. Ο κ. Κούγιας να έρθει εδώ να τα συζητήσουμε όλα και να του δώσουμε μισή ώρα να μιλήσα. Δεν προσπαθήσαμε να διαστρεβλώσουμε τίποτα. Ειδικά σε τόσο σοβαρές υποθέσεις που έχουμε πει ότι ακόμα ακόμη και ο μεγαλύτερος εγκληματίας έχει το δικαίωμα υπεράσπισης».