Κατερίνα Καινούργιου: Σοκαρισμένη από την ανθρωποφαγία των social media – «Σταματήστε να το κάνετε αυτό»
Νέα

Κατερίνα Καινούργιου: Σοκαρισμένη από την ανθρωποφαγία των social media – «Σταματήστε να το κάνετε αυτό»

Κατερίνα Καινούργιου: Σοκαρισμένη από την ανθρωποφαγία των social media – «Σταματήστε να το κάνετε αυτό»

Η KatKen για ακόμα μία μέρα βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη και σοκαρισμένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της, εξαιτίας σχολίων και δημοσιευμάτων που αφορούν στο πρόσωπό της, αναφορικά με την υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσιάστρια αναγκάστηκε για ακόμα μια φορά να ξεκαθαρίσει τη θέση της σχετικά με τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού, τονίζοντας ότι δεν είναι φίλος της ο άνθρωπος που φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Είμαι αρκετά ενοχλημένη… Μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που λέει, όχι τον βιαστή αλλά αυτόν που προσκάλεσε στο πάρτι την κοπέλα, δε μπορώ να πω τηλεοπτικά το όνομά του. Επειδή λοιπόν υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες δε σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι φίλος μου. Το ότι εγώ μπορεί να γνωρίζω κάποιους άλλους ανθρώπους και να έχω βρεθεί σε μια παρέα δέκα φορές πριν κάποια χρόνια με έναν άνθρωπο και απλά έκατσα να βγάλουμε μια φωτογραφία δε σημαίνει ότι είναι φίλος μου.

Στο instagram του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν υπήρχαν μόνο με εμένα φωτογραφίες αλλά με πάρα πολλούς ανθρώπους, τραγουδιστές, παρουσιαστές… Ξαφνικά λένε σε μένα ότι κάνω “ξέπλυμα βιαστών”. Τι λέτε παιδιά; Φωτογραφία έχω βγάλει και με τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη, τι σημαίνει αυτό, ότι γνώριζα τα αίσχη τους; Όπως και εσείς όταν πηγαίνετε στα θέατρα και βγάζετε φωτογραφίες» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Ούτε γνώριζα τι αίσχη έκανε ο συγκεκριμένος και τι πάρτι διοργάνωνε ούτε καλέστηκα ποτέ σε κανένα πάρτι. Δε ξέρω τι κάνει ο άλλος όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού του, ούτε ήταν κανένας κολλητός μου. Τον έχω δει δέκα φορές σε μια κοινή παρέα. Τέλος. Σας παρακαλώ πολύ επειδή οι θέσεις μου είναι ξεκάθαρες σταματήστε να το κάνετε αυτό. Στην τελική υπάρχουν φωτογραφίες και με άλλους, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο χρησιμοποιείται παντού το δικό μου όνομα. Αν αποδειχθεί ότι το έχει κάνει αυτός, να σαπίσει στη φυλακή και αυτός και οι βιαστές. Είμαι κάθετη σε αυτά τα θέματα, ούτε οικογένεια υπολογίζω».

Πήρε την ευθύνη και ζήτησε συγγνώμη

Μία λάθος ερμηνεία στα όσα είπε η 24χρονη Γεωργία, θύμα βιασμού, όπως καταγγέλλει, έκανε η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Η δημοσιογράφος είπε την Τετάρτη ότι η νεαρή από επιλογή της δεν πήγε στον ιατροδικαστή την πρώτη μέρα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σάλο στα social media, με την ίδια να εμφανίζεται σήμερα για να το διορθώσει, ζητώντας συγγνώμη.

«Επειδή ειπώθηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά, χθες είπα κάτι και σε αυτό το σημείο θέλω να πω, ας έρθει κάποιος που ποτέ δεν έχει παρανοήσει κάτι. Ας με δικάσουν για ένα λάθος και μάλιστα ένα λάθος που δεν έκρυβε κανέναν δόλο. Ήταν μια παρερμηνεία αυτού που άκουσα», είπε μεταξύ άλλων με την Κατερίνα Καινούργιου να παίρνει τον λόγο και την ευθύνη πάνω της:

«Εγώ γνωρίζω και το ποιόν σου και την παιδεία σου. Επειδή λοιπόν εγώ φέρω την ευθύνη της εκπομπής, χθες έγινε μια παρανόηση. Μας συγχωρείτε, έγινε μια παρανόηση κάτι που μπορεί να συμβεί στον αέρα μιας ζωντανής εκπομπής και ζητάω και προσωπικά συγγνώμη για το λάθος αυτό».