Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου – «Η δημοσιότητα δεν είναι επιλεκτική. Θέλω λίγο σεβασμό»
Πρωινές εκπομπές

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου – «Η δημοσιότητα δεν είναι επιλεκτική. Θέλω λίγο σεβασμό»

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου – «Η δημοσιότητα δεν είναι επιλεκτική. Θέλω λίγο σεβασμό»

Η παρουσιάστρια υπερασπίστηκε τη δημοσιογράφο της εκπομπής της και τον οπερατέρ και ξεκαθάρισε τα πράγματα

Για το περιστατικό με την κάμερα που κατεβάζει με το χέρι της, από την εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον Τάσο Μπιμπισίδη, με την Κατερίνα Καινούργιου από τη μεριά της να παίρνει θέση σχετικά με το περιστατικό.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η ηθοποιός: «Επειδή συνέβη ένα περιστατικό με μια κάμερα και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το βάλω στη θέση του. Ο κόσμος δεν γνωρίζει, βλέπει μόνο ένα χέρι να κατεβάζει μια κάμερα. Όταν καταλήγουμε να βλέπουμε δηλώσεις, μπορεί οι κάμερες να σε περιμένουν σπίτι σου, στη δουλειά σου, την ώρα που πηγαίνεις τα σκουπίδια. Αυτό αν γίνεται μια βδομάδα συνεχόμενη και τους λες “σας παρακαλώ μη γράφετε”… Καταβαίνω αυτόν που στήνεται, αλλά με τον σεβασμό που το λέω, θέλω να με αντιμετωπίσει και ο δημοσιογράφος με σεβασμό και να μην με τραβάει».

Η Κατερίνα Καινούργιου παρακολούθησε τις δηλώσεις και απάντησε: «Η δημοσιότητα δεν είναι επιλεκτική, ειδικά όταν κάποιοι πρωταγωνιστούν σε μεγάλες υποθέσεις που αφορούν στο πανελλήνιο. Τη δημοσιότητα δεν τη θέλουμε μόνο για να μας κάνει καλό. Το λέω γιατί συμβαίνει και σε εμένα αυτό και δεν έχω βάλει το χέρι μου ποτέ για να κατεβάσω την κάμερα. Ακόμα και για προσωπικά θέματα που με έχουν προσβάλλει. Για την ιστορία, ενώ είχαμε σε ζωντανή σύνδεση τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να μας λέει ότι θα της κάνει μήνυση, εμείς ήμασταν που του είπαμε να το ξανασκεφτεί. Θέλοντας να της δώσουμε χώρο να απαντήσει σε κάτι τόσο σημαντικό, πριν καν τη ρωτήσουμε επιτέθηκε προς την κάμερα φωνάζοντας και κατεβάζοντάς της».

«Ούτε στο σπίτι της πήγαμε, ούτε το καμαρίνι, έξω από το θέατρο πήγαμε. Ούτε πήγαμε για αδιάκριτες ερωτήσεις, κάναμε τη δουλειά μας κι εσείς επιλέξατε να λειτουργήσετε έτσι, αλλά είναι και δικό μας δικαίωμα να βγάλουμε ρεπορτάζ. Είχα μιλήσει μαζί της μετά από αυτό. Στο ρεπορτάζ ήταν η Μαρία Βλάχου που είναι ένα πολύ ευγενικό κορίτσι, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ο οπερατέρ επίσης. Αν πάθει κάτι η κάμερα τη χρεώνεται ο οπερατέρ. Η Μαρία είναι μια κυρία που δεν έχει να πει κανείς τίποτα, είναι ένα ευγενέστατο πλάσμα. Να σεβόμαστε τους ανθρώπους που αμοίβονται λιγότερο. Θέλω λίγο σεβασμό», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.