Κατερίνα Καινούργιου: Η ερώτηση στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τους «αλήτες» στα social media και το μήνυμά της στην Ιωάννα Τούνη
Νέα

Κατερίνα Καινούργιου: Η ερώτηση στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τους «αλήτες» στα social media και το μήνυμά της στην Ιωάννα Τούνη

Κατερίνα Καινούργιου: Η ερώτηση στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τους «αλήτες» στα social media και το μήνυμά της στην Ιωάννα Τούνη

Η παρουσιάστρια ξέσπασε για ακόμα μια φορά και προχώρησε σε διευκρινίσεις

Σαστισμένη, στεναχωρημένη και ιδιαίτερα εκνευρισμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την αποκάλυψη στην οποία προχώρησε η Ιωάννα Τούνη για τον άνθρωπο που θεωρεί ότι διέρρευσε το revenge porn βίντεο πριν από περίπου 5 χρόνια.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία διατηρεί φιλική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, είναι στο πλευρό του και τον στηρίζει σε αυτή τη δύσκολη και σκληρή στιγμή που περνά μαζί με τη σύντροφό του και μάλιστα, όπως είπε στην εκπομπή της το πρωί της Δευτέρας, στεναχωρήθηκε πολύ βλέποντας την Ιωάννα Τούνη να μιλά για το συμβάν στα stories της στο Instagram.

«Της έστειλα μήνυμα και της είπα ότι “Ο Δημήτρης σε αγαπάει πάρα πολύ” και μου είπε “Το ξέρω και είναι δίπλα μου σε όλα”» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου και διευκρίνησε ότι γνωρίζει έναν από τους επιχειρηματίες του καταστήματος που έχει ακουστεί στη Θεσσαλονίκη.

«Γνωρίζω ένα από τα παιδιά που είναι επιχειρηματίες στο μαγαζί, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Απογοητευμένος πάρα πολύ. Τον έχουν διώξει πολύ καιρό από το μαγαζί (τον άνθρωπο που φέρεται να εμπλέκεται), είχε μια εργασιακή σχέση με το μαγαζί. Αυτό ξέρω εγώ» ανέφερε και συνέχισε:

«Μια διευκρίνιση για να μην υπάρχουν τυχόν παρεξηγήσεις. Είναι μια δικτατορία τα social media που πρέπει πλέον να προσέχεις τι λες. Είπα πριν ότι από το συγκεκριμένο μαγαζί τυχαίνει ένας από τους επιχειρηματίες να είναι και φίλος μου. Εννοείται ότι δεν μιλάω για τον ίδιο άνθρωπο που έχουν διώξει. Όταν είσαι σε μια παρέα και σου ζητάνε να βγάλεις μια φωτογραφία, το ότι έχεις φωτογραφία με αυτόν τον άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι πριν έχεις ζητήσει το ποινικό μητρώο του. Έχω βγάλει φωτογραφία με το σύμπαν, δεν γνωρίζω τι έχουν κάνει πριν. Αν αποδειχθεί κάτι για κάποιον που γνωρίζω, για μένα μετά είναι τέλος. Να είστε προσεκτικοί με αυτά που γράφετε, τέλος».

Στη συνέχεια, απευθυνόμενη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου θέλησε να του κάνει κάποιες ερωτήσεις για τα όσα είπε η Ιωάννα Τούνη και αν όντως δέχεται καθημερινά μηνύματα με το συγκεκριμένο βίντεο που είχε διαρρεύσει.

«Υπάρχουν τέτοιοι αλήτες στα social media; Τι σου λένε», τον ρώτησε χαρακτηριστικά κι εκείνος απάντησε ότι μέχρι και εκείνη την ώρα δεχόταν μηνύματα τα οποία δεν μπορούσε να πει στον αέρα της εκπομπής.

«Ξεκάθαρα ο κόσμος δεν είναι καλά. Σας είχα πει από την πρώτη στιγμή, όταν ξεκίνησαν οι καταγγελίες των γυναικών, ότι τα κορίτσια αυτά δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους, γιατί το νομοθετικό πλαίσιο έχει κενά και μπορεί το θύμα να γίνει θύτης.

Η Ιωάννα από την πρώτη στιγμή έχει πάει σε δικηγόρους. Την είπαν πως αν βγει το όνομά του θα της κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Αυτός ο άνθρωπος, που δεν ξέρω αν είναι άνθρωπος, εδώ και δύο μέρες βγαίνει και λέει πως περνάει δύσκολα. Σκεφτείτε αυτή την κοπέλα και την κάθε κοπέλα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ένας δικός της άνθρωπος χαροπαλεύει για τη ζωή του, από τη στιγμή που αυτός ο άνθρωπος ήθελε να κάνει πλάκα με τον φίλο του. Που γνωρίζει ποιος είναι ο φίλος του και λέει πως αυτή τη στιγμή περνάει άσχημα. Ποιος περνάει άσχημα;

Εννοείται το συζητάμε με την Ιωάννα. Αυτή είναι η αρχή του τέλους. Ακούσαμε ότι πήρε λεφτά. Πληρώνεται αυτό το πράγμα; Γράφει αυτός ο ακτιβιστής ότι τους καλύπτει όλους γιατί είναι κύκλωμα. Εμείς που τους γνωρίζουμε; Ακούσαμε πως στο συγκεκριμένο μαγαζί έχουν πάρει μπλούζες και φταίμε εμείς. Ανεπίτρεπτα πράγματα. Αυτή τη στιγμή δεν παίρνω μόνο το μέρος της Ιωάννας. Δε μπορώ να ακούω έναν άνθρωπο να λέει πως είναι θιγμένος. Θιγμένος γιατί; Όταν βγαίνεις σε μια κάμερα και κάνεις γκριμάτσες και χαμογελάς… Λεφτά βγήκε και είπε ότι πήρε η Ιωάννα ο Μικρός Πριγκιπάκος στο Instagram. Δεν είμαστε εμείς δικαιοσύνη», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.