Κατερίνα Καινούργιου: Νέο ξέσπασμα από την παρουσιάστρια – «Ψάξτε αλλού…»
Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: Νέο ξέσπασμα από την παρουσιάστρια – «Ψάξτε αλλού…»

Κατερίνα Καινούργιου: Νέο ξέσπασμα από την παρουσιάστρια – «Ψάξτε αλλού…»

Νέο μήνυμα στο Twitter

Ο σάλος που έχει δημιουργηθεί στα social media με αφορμή τον βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, έχει αναστατώσει ολόκληρη την ελληνική showbiz, καθώς έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας ονόματα που φέρονται ότι εμπλέκονται με την υπόθεση και είναι γνωστά στον χώρο.

Γι αυτόν τον λόγο, έχει πάρει η… μπάλα τους celebrities, με τον κόσμο να τους ζητά επιτακτικά να πάρουν θέση και να μην καλύψουν το περιστατικό. Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς δέχονται καταιγισμό μηνυμάτων, στα οποία άλλοι τους βρίζουν και τους προσβάλλουν και άλλοι τους μιλούν ευγενικά αλλά τους ζητούν να μιλήσουν δημόσια.

Από τις πρώτες παρουσιάστριες που πήραν θέση σχετικά με το θέμα ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία με μήνυμά της στο Twitter εξέφρασε την οργή της για ότι συνέβη στην κοπέλα στη Θεσσαλονίκηκαι τόνισε ότι πάντα θα είναι δίπλα στα θύματα.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν φάνηκε να ικανοποιεί κανέναν κι αυτό, διότι η KatKen προχώρησε σε νέα ανάρτηση, στην οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

«Ψάξτε αλλού για παρουσιάστριες που ΔΕΝ στηρίζουν γυναίκες θύματα! Εγώ δεν ανήκω σ’ αυτές, θα στηρίζω τις γυναίκες για πάντα και θα στέκομαι στο πλευρό τους με το οποίο «βήμα» μου δίνει το επάγγελμα μου! Είτε η γυναίκα είναι θύμα βιασμού, είτε «revenge porn” κτλ» ξέσπασε η παρουσιάστρια.