Κατερίνα Καινούργιου: Οι φήμες για εγκυμοσύνη και η επιστροφή Λιάγκα στο «Πρωινό»
Νέα

Κατερίνα Καινούργιου: Οι φήμες για εγκυμοσύνη και η επιστροφή Λιάγκα στο «Πρωινό»

Κατερίνα Καινούργιου: Οι φήμες για εγκυμοσύνη και η επιστροφή Λιάγκα στο «Πρωινό»

Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» έδωσε απαντήσεις

Πολύς λόγος για υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καινούργιου έγινε τις προηγούμενες ημέρες, ύστερα από κάποια πειράγματα που της έκανε ο συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντράρας κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Η ίδια ξεκαθάρισε τα πράγματα, μίλησε για τη σχέση της και αναφέρθηκε στην επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό».

«Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα αν θα κάνω το επόμενο βήμα στη σχέση μου. Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαστε καλά και έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση. Αν αυτό γίνει δεν θα μαθευτεί πολύ εύκολα. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω φάει πολλά χαστούκια με δημοσιοποιήσεις της προσωπικής μου ζωής στο παρελθόν, οπότε τα τελευταία χρόνια είναι γνωστή η σχέση μου, είμαι καλύτερα από ποτέ και δεν θέλω να πάρει έκταση», δήλωσε η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» στο «Σου Κου family» και αναφέρθηκε στις φήμες περί εγκυμοσύνης της:

«Δεν με ενόχλησαν καθόλου όσα ακούστηκαν περί εγκυμοσύνης. Μπορεί να έχω πει κάτι στον Γρηγόρη, εκείνος μου έκανε πλάκα, μέχρι εκεί. Με ενόχλησε που υπήρξε περιοδικό, φυλλάδα, τέλος πάντων ας μην το χαρακτηρίσω, που πήραν τηλέφωνο σπίτι, στον μπαμπά μου και του το είπαν “γεια σας συγχαρητήρια για την κόρη σας”. Εκεί ένιωσα άβολα και αμήχανα. Όταν μια κοπέλα είναι 36 ετών είναι κάτι το οποίο θέλει λεπτότητα στον χειρισμό. Εγώ δεν είμαι έγκυος, αν συμβεί θα μαθευτεί, θα το καταλάβει ο κόσμος και όταν έρθει η σωστή στιγμή εγώ θα το πω. Ιδανικά, για μένα, η ολοκλήρωση μιας οικογένειας είναι με την ύπαρξη ενός παιδιού. Δεν ξέρω πότε όμως, μπορεί να είναι τώρα, μπορεί σε 10 χρόνια, μπορεί να μην γίνει και ποτέ».

Για το ότι έχει δεχτεί bullying κατά τη διάρκεια του ξεκινήματος της καριέρας της: «Ναι αλλά εγώ δεν τα παράτησα, όσο κι αν με μείωσαν, όσον κι αν προσπάθησαν να με ρίξουν στον πάτο και με σκληρή δουλειά πάντα, με πειθαρχία αλλά και πολύ ευγενικό τρόπο, συνέχισα και αυτή τη στιγμή είμαι εδώ που είμαι».

Όσον αφορά στην επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα: «Δεν με φοβίζει ο ανταγωνισμός, όποιος κι αν είναι αυτός. Ο Λιάγκας πολύ καλά έκανε και μου αρέσει και πολύ σαν παρουσιαστής. Είναι ένας άνθρωπος ευγενέστατος, αλλά πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και πιστεύω πολύ στην εκπομπή. Μου έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση βραδινής εκπομπής, αλλά εγώ κάνω πρωινό, αυτό λέει το συμβόλαιο μου, αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

https://streamable.com/fynojt