Κατερίνα Καινούργιου: «Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Έχω κάνει πολλά ραντεβού – Τα έχω κάνει χάλια στα προσωπικά μου»
Νέα

Κατερίνα Καινούργιου: «Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Έχω κάνει πολλά ραντεβού – Τα έχω κάνει χάλια στα προσωπικά μου»

Κατερίνα Καινούργιου: «Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Έχω κάνει πολλά ραντεβού – Τα έχω κάνει χάλια στα προσωπικά μου»

Η παρουσιάστρια σε μια αυθόρμητη εξομολόγηση

Δεν είναι λίγες η φορές που η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της μοιράζεται με τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές προσωπικά της θέματα, σκέψεις και προβληματισμούς.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την Ανθή Σαλαγκούδη, την οποία είχε καλεσμένη στη «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε στην κατάψυξη ωαρίων στην οποία προχώρησε η δημοσιογράφος και πρώην Survivor και αποκάλυψε ότι βρίσκεται και η ίδια σε σκέψεις να πραγματοποιήσει αυτή τη διαδικασία.

«Θα υποδεχτούμε σε λίγο την Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία θέλω να κάνουμε μια γυναικεία κουβέντα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μιλήσουμε για μια διαδικασία που έχει υποβληθεί, στην οποία σκέφτομαι και εγώ να υποβληθώ τον επόμενο μήνα.

Μιλάμε για την κατάψυξη ωαρίων και για γυναίκες που έχουν περάσει το 35ο έτος της ηλικίας τους, δεν έχουν κάποιον σύντροφο, δεν έχουν τεκνοποιήσει. Η Ανθή το έχει μοιραστεί δημόσια, οπότε θα ήθελα να κάνουμε μια κουβέντα γιατί έχω και εγώ πολλές απορίες» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, έχω κάνει πολλά ραντεβού. Έκανα εξετάσεις και έχω χαμηλή γονιμότητα. Όταν μοιράστηκες με τον κόσμο τη διαδικασία της κατάψυξης ωραρίων συγκινήθηκα, γιατί και εγώ είμαι σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έχω μπει ακόμα, αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Σε πρόσφατες εξετάσεις μου, που έκανα, γυναικολογικές, έδειξαν ότι η ΑΜΗ, μια ορμόνη που δείχνει τη γονιμότητα, είναι πολύ χαμηλή. Και σου λένε οι γιατροί πως δεν μπορείς να αποκτήσεις παιδί με φυσικό τρόπο, αν δεν καταψύξεις τα ωάρια σου», αποκάλυψε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Εμένα ο προβληματισμός μου για να το κάνω, επειδή και ψυχολογικά είμαι πολύ ευάλωτη, έχω περάσει δύσκολα προσωπικά, σκεφτόμουν ότι οι ορμόνες θα επηρεάσουν και την ψυχολογία μου. Δεν θέλω να πέσω κι άλλο και να είμαι πεσμένη και στην εκπομπή».

Στο τέλος, πρόσθεσε: «Όταν δεν είσαι σε σχέση, που αυτό βιώνω και εγώ… Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Οπότε μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι. Οπότε να μπω σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχω έναν σύντροφο, λέω “πω ρε γαμ@@@ μεγαλώνω και τα έχω καταφέρει στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια”. Με πιάνει όλο αυτό».