Κατερίνα Καραβάτου: Δάκρυσε στον «αέρα» του «Τι λες τώρα!»
Νέα

Κατερίνα Καραβάτου: Δάκρυσε στον «αέρα» του «Τι λες τώρα!»

Κατερίνα Καραβάτου: Δάκρυσε στον «αέρα» του «Τι λες τώρα!»

Τα λόγια του Σταμάτη Μαλέλη τη συγκίνησαν

Συνέντευξη του Σταμάτη Μαλέλη φιλοξένησε η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, «Τι λες τώρα», με τον ίδιο να μιλά με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια και το ήθος της

«Η Κατερίνα είναι ένα παιδί που ξεχωρίζει για το ήθος της. Δεν έχω κάνει παρέα μαζί της, αλλά αυτό που αποκομίζω βλέποντάς την στην οθόνη είναι ότι είναι ένα κορίτσι που πατάει καλά στα πόδια της. Και ξέρει ότι την επόμενη μέρα δεν θα είναι μόνη της, αλλά θα είναι με τον εαυτό της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Θυμάμαι όταν τον πήρα για να πάω να κάνουμε τη συνέντευξη, το 2007, τον πήρα πολύ διστακτικά γιατί δεν πίστευα ότι θα δεχτεί να κάνουμε τη συνέντευξη. Όμως, μου είπε ότι μαζί θα την κάνουμε. Αισθάνθηκα την αποδοχή ενός σπουδαίου ανθρώπου της τηλεόρασης και αυτό με έκανε να κάνουμε και μια πολύ ωραία συνέντευξη», σχολίασε στη συνέχεια η Κατερίνα Καραβάτου και συνέχισε:

«Είχα πάει πάρα πολύ φοβισμένη. Μου είπε σε κάποια στιγμή ότι “αισθάνεται πολύ περίεργα, γιατί άλλα θέλω να πω, άλλα λέω, αλλιώς είμαι και αλλιώς έχεις εσύ στο μυαλό σου ότι είμαι εγώ” από τις ερωτήσεις που του έκανα».

«Τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά του λόγια. Το προσπαθώ αυτό με το ήθος κύριε Μαλέλη, ψέματα, δεν το προσπαθώ, αβίαστα βγαίνει, απλώς προσπαθώ να διατηρείται σε έναν χώρο που είναι πολύ δύσκολο αυτό. Και αλήθεια είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να το αναγνωρίζουν αυτό και να το λένε, με συγκινήσατε πάρα πολύ», κατέληξε συγκινημένη.

https://streamable.com/jawrib