Κατερίνα Λέχου: «Αυτό που με εκνευρίζει στον Μάνο είναι ότι δεν μιλάει πολύ»
Νέα

Κατερίνα Λέχου: «Αυτό που με εκνευρίζει στον Μάνο είναι ότι δεν μιλάει πολύ»

Κατερίνα Λέχου: «Αυτό που με εκνευρίζει στον Μάνο είναι ότι δεν μιλάει πολύ»

Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την ομορφιά που την επηρέαζε αρνητικά και τον γάμο της

Στον καναπέ του Dot κάθισε η Κατερίνα Λέχου, η οποία αναφέρθηκε στην οικογένειά της, τη μητέρα της, το γεγονός ότι ήταν το μεσαίο κορίτσια ανάμεσα στις τρεις αδερφές, αλλά και τον γάμο της με τον Μάνο Στρατάκη.

«Δεν ένιωσα ποτέ ότι έχω ξεφύγει. Είχα εξαιρετική παιδεία από το σπίτι μου σε αυτόν τον τομέα και αυτό βοήθησε. Το οφείλω περισσότερο στη μαμά μου. Θα ήθελα να μη μοιάζω στη μητέρα μου ως χαρακτήρας. Είναι λίγο καταθλιπτηκιά, είναι βαριά γυναίκα. Δεν έχει χιούμορ. Βλέποντας τους γονείς σου, μπορείς να λύσεις τα προβλήματά σου, τι πρέπει να αποφύγεις και τι να δουλέψεις», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε για το ότι είναι η μεσαία από τις τρεις αδερφές της οικογένειας:

«Όταν είσαι το μεσαίο παιδί μεγαλώνεις λίγο ερήμην. Μαθαίνεις να είσαι αυτάρκης κι αυτό είναι καλό. Η “συμπίεση” που βίωσα ως παιδί, δεν μου επέτρεπε να εκφραστώ. Έψαχνα να βρω πως να συνομιλήσω με αυτόν τον κόσμο. Νομίζω ότι αυτό έγινε με την επιλογή της δουλειάς. Από παιδί δεν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη. Δεν ασχολιόμασταν με αυτό στην οικογένεια. Για εμένα υπήρχε μόνο η δύναμη του νου. Εκεί δίναμε βαρύτητα. Δεν μου άρεσε να με θέλουν γι αυτό που φαίνομαι. Εγκλωβίστηκα αρκετά σε αυτό. Μετά, στα 30 άρχισα να αποδέχομαι τα κοπλιμέντα για την εμφάνισή μου. Έχω νιώσει να με ανταγωνίζονται στη δουλειά. Κρατάω ήπιους τόνους και λίγο απομακρύνομαι. Όχι γιατί είμαι καλή, αλλά γιατί είμαι έξυπνη, θέλω συμμάχους».

«Η χυδαιότητα με βγάζει εκτός εαυτού. Όταν μου λέει κάποιος ότι δεν του αρέσω το θεωρώ πολύ τίμιο. Είμαι ευθύς άνθρωπος και δεν είμαι ψεύτρα. Όταν κάποιον δεν τον θέλω το δείχνω. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι πολύ αυστηρή, όμως είμαι πειθαρχημένη. Στην καθημερινότητά μου χαλαρώνω πιο πολύ και δεν είμαι απαιτητικήμε τον εαυτό μου», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στη γάμο και τον σύζυγο της, Μάνο Στρατάκη:

«Ο γάμος θέλει αφοσίωση κι εγώ είμαι σε όλα. Ο Μάνος έχει πολύ καλύτερη ματιά, αλλά ποιος τον ακούει. Εγώ λέω τη γνώμη μου μία φορά, δεν έχει νόημα η επανάληψη. Αντέχω να μην το ξαναπώ γιατί το έχω πει και το άκουσε. Ο άνθρωπος που επιλέγουμε κάθε φορά είναι ο καθρέφτης μας τη δεδομένη στιγμή. Εγώ δεν μπορώ να κατηγορήσω κανένανα, αφού ήμουν κι εγώ σε έναν βαθμό ίδια».

«Αυτό που με εκνευρίζει στον Μάνο είναι ότι δεν μιλάει πολύ. Εκείνο που τον εκνευρίζει σε εμένα είναι ότι είμαι νευρική», κατέληξε.