Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοϊό»
Νέα

Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοϊό»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοϊό»

Για την παρουσιάστρια το... σχήμα δεν παίζει ρόλο

Ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ είναι η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει αποβάλλει από πάνω της τα περιττά κιλά και ακόμα και αν αυτό το θεωρεί αδιάφορο γεγονός, η αλλαγή της πάει πολύ.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του «Όλα γκουντ» για τα σχέδιά της τη νέα σεζόν, αποκάλυψε πώς αδυνάτισε και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

Η Κατερίνα πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της, όσες υποχρεώσεις κι αν έχει. «Κατέληξα ότι ο ύπνος είναι υπερεκτιμημένος, επίσης όταν είσαι 45 και single έχει και αυτό το θετικό. Δεν έχεις το άγχος για τα παιδιά, τον σύζυγο, το σπίτι. Συνήθως με τον πρώην σύντροφό μου βγαίνουμε για τσίπουρα οπότε τα έχω όλα καλυμμένα. Είμαστε παρέα, οικογένεια πια. Πάνε τόσα χρόνια».

Η Κατερίνα Ζαρίφη ζει όλα της τα συναισθήματα στο έπακρο. «Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις».

Όσο για τα κιλά: «Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».

https://streamable.com/pbsg0g