Κατερίνα Ζαρίφη: «Μου έχει τύχει επιθετική συμπεριφορά στην τηλεόραση»
Νέα

Κατερίνα Ζαρίφη: «Μου έχει τύχει επιθετική συμπεριφορά στην τηλεόραση»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Μου έχει τύχει επιθετική συμπεριφορά στην τηλεόραση»

Τι αποκάλυψε για τις Roomies, τον πρώην σύντροφό της και το ελληνικό #Metoo

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε η παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη για τη μουσική, τον έρωτα και τις «Roomies», αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

«Το ηπειρώτικο είναι το heavy metal της Ελλάδας» είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια υποστηρίζοντας τις μουσικές τις προτιμήσεις, ενώ αναφέρθηκε και στον χωρισμό από τον πρώην σύντροφό της: «Το μαγικό με εμένα ήταν ότι δεν ξεπέρασα τη σχέση. Πέρασα τον χωρισμό, αλλά ήταν μια σχέση 9 χρόνων που τελείωσε. Είμαστε ακόμη οικογένεια και έχουμε επαφή. Μου άλλαξε και τα λάστιχα πρόσφατα».

Για την εμφάνισή της είπε ότι έχει χάσει 18 κιλά: «Το μόντελινγκ είναι μονόδρομος. Έχω χάσει 18 κιλά».

Αναφερόμενη στη συμμετοχή της στις Roomies είπε: «Τρεις γυναίκες μπορούν να συνεργαστούν άψογα, είναι ευτυχής συγκυρία η συνεργασία με την Μαρία Σολωμού και την Ντορέττα Παπαδημητρίου».

Για τα μελλοντικά της σχέδια, δήλωσε ότι θα ήθελε να συμμετάσχει σε μια σειρά, αλλά και σε μια βραδινή εκπομπή.

Τέλος, μίλησε για το ελληνικό #Metoo: «Σιγά σιγά θα ανοίξουν πολλά στόματα, υπάρχει και ο χώρος της τηλεόρασης που αν ανοίξει ο ασκός… Θαύμασα το θάρρος της Σοφίας Μπεκατώρου και της Ζέτας Δούκα και είπα επιτέλους! Ως άνθρωπος σιχαίνομαι το να έχεις εξουσία και να τη χρησιμοποιείς σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το να κάνεις καλό και νομίζω ότι τώρα ήρθε η στιγμή της δικαιοσύνης. Να έρθει η κάθαρση. Ο Έλληνας αγαπά το θέατρο. Ως νέα στο θέατρο είδα φως και δεν θέλω να υπερισχύσει το σκοτάδι. Μου έχει τύχει επιθετική συμπεριφορά στην τηλεόραση. Το να φοβίζεις τον άλλον και αυτό να σε ευχαριστεί, για μένα αυτό είναι έγκλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.