Κάτια Ταραμπάνκο: «Aν δεν έφευγα από το Survivor θα με έπαιρναν με φορείο»
Reality TV

Κάτια Ταραμπάνκο: «Aν δεν έφευγα από το Survivor θα με έπαιρναν με φορείο»

Κάτια Ταραμπάνκο: «Aν δεν έφευγα από το Survivor θα με έπαιρναν με φορείο»

Μίλησε πρώτη φορά στο «ΟΚ!» για το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο φωτογραφίζεται και μιλά αποκλειστικά στο περιοδικό «ΟΚ!» που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» και στον Γιάννη Πουλόπουλο για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και το αυτοάνοσo νόσημα που την ταλαιπωρεί.

Στο απόσπασμα που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψε πως «αν είχε παραμείνει στο παιχνίδι θα έφευγε με φορείο»

Κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στον Άγιο Δομίνικο μπήκες δυο φορές στο νοσοκομείο

Την πρώτη φορά ένιωσα το σώμα μου να καταρρέει. Έτρεμα, είχα σκοτοδίνη, ζαλάδες… Με πήγαν κατευθείαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχα πολύ χαμηλή πίεση και χαμηλά επίπεδα οξυγόνου. Μάλιστα αναγκάστηκαν να μου βάλουν μάσκα οξυγόνου για να μπορώ να αναπνέω και εκεί είπα “Αυτό δεν είναι παιχνίδι”. Ε, αν δεν έφευγα θα με έπαιρναν με φορείο.

https://streamable.com/w7ch7m

Όσο ήσουν στο παιχνίδι είχες αναφέρει ότι είχες ένα αυτοάνοσο νόσημα

Έχω ψωρίαση, η οποία όταν πιέζομαι ψυχολογικά ή έχω απότομη αυξομείωση βάρους εμφανίζεται. Αν εμφανιζόταν ξανά τώρα θα είχα πρόβλημα, γιατί ήλιος και θάλασσα απαγορεύονται στους ασθενείς που έχουν ψωρίαση.

Το εξώφυλλο του περιοδικού «ΟΚ!» που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο»