Κάτια Ταραμπάνκο: Οι αμοιβές στο Survivor και η σχέση που έχει σήμερα με τον Περικλή Κονδυλάτο
Reality TV

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι αμοιβές στο Survivor και η σχέση που έχει σήμερα με τον Περικλή Κονδυλάτο

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι αμοιβές στο Survivor και η σχέση που έχει σήμερα με τον Περικλή Κονδυλάτο

Τι είπε για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν σήμερα η Κάτια Ταραμπάνκο που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor μετά και από την περιπέτεια με την υγεία της και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τις αμοιβές των διασήμων στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Περικλή Κονδυλάτο.

«Ήθελα τόσο πολύ να παραμείνω στο παιχνίδι. Δεν πίστευα ότι θα με προδώσει το σώμα μου», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο. Και απάντησε στην ερώτηση για τις αμοιβές στο ριάλιτι: «Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο κοντά τα ποσά σε αυτά που ακούγονται, γι’ αυτό ήθελα να καθίσω παραπάνω. Δεν ξέρω τι deal είχε κάνει η Ανθή. Σίγουρα την επόμενη φορά θα διαπραγματευτώ καλύτερα ή θα τρέχω λιγότερο».

https://streamable.com/t6eknv

Για τους χαρακτηρισμούς του Περικλή Κονδυλάτου κατά την αποχώρησή της από το Survivor είπε: «Ήθελα πάρα πολύ να αποχωρήσω σε συμβούλιο του νησιού για να μιλήσω και να αποχαιρετήσω τους φίλους μου στο παιχνίδι. Δεν μπορώ να καταλάβω τον Περικλή που έλεγε συνέχεια το ίδιο πράγμα. Το μόνο που έκανα ήταν να βρω, όχι να κλέψω από τις προμήθειες, ένα ρύζι σε άλλο μέρος της παραλίας και απλώς δεν το μοιράστηκα. αυτό ήταν το λάθος μου. Το μοιράστηκα μόνο με τον Πάνο γιατί με είδε».

Αναφερόμενη στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι, είπε ότι μίλησαν μετά την αποχώρησή της από το Survivor, ενώ εξομολογήθηκε πως με τον Περικλή Κονδυλάτο δεν έχει καμιά επικοινωνία. «Αν τύχει θα μιλήσουμε. Έχει τη δική του άποψη και την έχει πει και υπογραμμίσει. Είμαι επαγγελματίας και συνεργάζομαι με τους πάντες. θα συνεργαζόμουν μαζί του. Αν καθόμασταν να συζητήσουμε για όλα αυτά που έγιναν, φαγωμένοι, θεωρώ ότι θα τα λύναμε όλα».

https://streamable.com/york0r

Τέλος, ανέφερε για τα κιλά που έχασε στο Survivor: «Όταν μπήκα στο Survivor ήμουν 53 κιλά και είχα φθάσει στα 47 κιλά. Έχασα μυς και λίπος».

https://streamable.com/zp45q4