Κάτια Ταραμπάνκο: «Θεώρησα καλό να σώσω τον εαυτούλη μου στο Survivor»
Νέα

Κάτια Ταραμπάνκο: «Θεώρησα καλό να σώσω τον εαυτούλη μου στο Survivor»

Κάτια Ταραμπάνκο: «Θεώρησα καλό να σώσω τον εαυτούλη μου στο Survivor»

Το μοντέλο μίλησε για τις συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο και εξήγησε γιατί έκρυψε το ρύζι που βρήκε από την ομάδα της

Από το Survivor στην καρέκλα του The2NightShow καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αν και αποχώρησε νωρίς από τον Άγιο Δομίνικο κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την αγωνιστικότητα και τον χαρακτήρα της και να αποκτήσει μεγάλο κοινό.

Το μοντέλο εγκατέλειψε το reality επιβίωσης για λόγους υγείας και παραδέχτηκε ότι η απόφαση αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη εξηγώντας ότι οι συνθήκες στο νησί ήταν πάρα πολύ δύσκολες. «Δεν τρώγαμε τίποτα, μόνο νερό είχαμε και την θάλασσα και τις καρύδες. Έχασα κιλά, έχασα λίπος, έχασα τα πάντα. Ήταν θέμα υγείας η απόφαση να αποχωρήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε αναφερόμενη στο περιβόητο ρύζι το οποίο είχε βρει και είχε κρατήσει για τον εαυτό της, παρά να το μοιραστεί με την ομάδα της:

«Νόμιζα ότι είχα λύσει με τα παιδιά το θέμα του ρυζιού γιατί είχαμε μιλήσει και νόμιζα ότι το είχαμε κλείσει. Από ότι είδα όμως μετά συνεχίστηκε να αναφέρεται το όνομα μου γύρω από αυτό. Θα ήθελα ίσως να μείνω λίγες μέρες ακόμα για να εξηγήσω και να το κλείσω το θέμα περί ρυζιού και λαδιού. Σίγουρα έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον εαυτό μου γιατί ήθελα να φτάσω πολύ πιο μακριά από όσο έφτασα. Θα πήγαινα ξανά αλλά προετοιμασμένη με παραπάνω κιλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

«Αν είχα μια ομάδα, η οποία λειτουργούσε όντως σαν ομάδα έτσι όπως το έλεγαν δεν θα κρατούσα ποτέ μόνο για μένα το ρύζι. Αλλά επειδή ήμουν μέσα και έβλεπα πως αυτή η ομάδα πίσω από τις κάμερες δεν λειτουργούσε σαν ομάδα, θεώρησα καλό εκείνη τη στιγμή να σώσω τον εαυτούλη μου» ξεκαθάρισε.

Η Κάτια Τραμπάνκο αγαπά την κάμερα και θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού. «Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω σε μια ταινία. Μου αρέσει πάρα πολύ. Η ηθοποιία είναι το στοιχεία μου μάλλον, κλείνω προς τα εκεί. Αλλά μου αρέσει οτιδήποτε έχει κάμερα, ταινία, σειρά, φωτογράφηση, video clip» είπε και αποκάλυψε ότι σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με καλλυντικά.

https://streamable.com/hcqd6t