Κάτια Ζυγούλη: Στα σκαριά νέα εκπομπή στην τηλεόραση
Νέα

Κάτια Ζυγούλη: Στα σκαριά νέα εκπομπή στην τηλεόραση

Κάτια Ζυγούλη: Στα σκαριά νέα εκπομπή στην τηλεόραση

Τι αποκάλυψε για το νέο project που ετοιμάζει

Μία νέα εκπομπή στην τηλεόραση ετοιμάζει η Κάτια Ζυγούλη μετά τις «Ιστορίες Μόδας» στην ΕΡΤ, όπως αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται».

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για τον σύζυγό της Σάκη Ρουβά και αποκάλυψε ότι το τραγούδι του «Ήρθες» γράφτηκε για την κόρη της Αναστασία και ο Σάκης το ηχογράφησε λίγες ώρες μετά τη γέννησή της.

«Ο Σάκης με την καραντίνα έχει απογειώσει τον ρόλο του ως μπαμπάς», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια και μίλησε για την πρώτη απόπειρά της στην τηλεόραση:

«Μου άρεσε πάρα πολύ το ντοκιμαντέρ στην ΕΡΤ, αν και με τη μόδα δεν το έχω πάρα πολύ. Είμαι συγκεκριμένη στο στυλ μου. Αυτή τη στιγμή ήμαστε στην τελική ευθεία για μια νέα εκπομπή και το concept της θα είναι πώς να κάνουμε ευχάριστη τη ζωή μας».

Η ίδια μίλησε και για τη φωτιά στο Μάτι, τότε που εκεί είχε αφήσει το παιδί της στους γονείς της. «Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έβλεπα τη θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν. Το μάθημα που πήρα είναι εμπιστοσύνη. Δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε όλα. Πρέπει να ευχαριστηθείς αυτό που έχεις τώρα».

«Πριν από δύο μέρες ήταν τηλεργασία τα παιδιά κι εγώ έπρεπε να φύγω για δουλειά. Λέω να μην τα ενοχλήσω να φύγω κρυφά, αλλά τελικά είπα μη φύγεις και δεν τα φιλήσεις δεν ξέρεις τι θα γίνει το επόμενο λεπτό».

Η Κάτια εμφανίστηκε με νέο χρώμα στα μαλλιά της και αποκάλυψε ότι το έκανε η ίδια, μόνη της, στο σπίτι της.

https://streamable.com/op5pyn