Κατιάνα Μπαλανίκα: Ποια θα ήταν η εξέλιξη του Dolce Vita, αν η «Σάσα» σύναπτε σχέσεις τον «Αντώνη»;
Νέα

Κατιάνα Μπαλανίκα: Ποια θα ήταν η εξέλιξη του Dolce Vita, αν η «Σάσα» σύναπτε σχέσεις τον «Αντώνη»;

Κατιάνα Μπαλανίκα: Ποια θα ήταν η εξέλιξη του Dolce Vita, αν η «Σάσα» σύναπτε σχέσεις τον «Αντώνη»;

Ποια ήταν η απάντησή της;

Ποια θα ήταν η εξέλιξη του Dolce Vita, αν τελικά η «Σάσα» σύναπτε σχέσεις με τον αγαπημένο της κολλητής της φίλης «Αντώνη»; Την απάντηση δεν θα τη μάθουμε ποτέ, καθώς η Κατιάνα Μπαλανίκα συμβούλεψε τον Αλέξανδρο Ρήγα να μην συμβεί, καθώς το σήριαλ θα τελείωνε εκεί.

Στην καραντίνα διαβάζει βιβλία, βλέπει τηλεόραση και πλέον έχει κόψει τις βόλτες καθώς απέκτησε φόβο για τον κορονοϊό.

«Έκανα λίγες βόλτες λόγω του ποδιού αλλά τώρα τις έχω κόψει γιατί με έπιασε φόβος με τον κορονοϊό. Πριν δεν είχα, τώρα απέκτησα. Συνήθως βλέπω ταινίες, σειρές στο Netflix, τις “Άγριες Μέλισσες” μανιωδώς. Δεν βλέπω παιχνίδια και reality. Βλέπω αποσπάσματα στις πρωινές εκπομπές και είμαι πολύ ευχαριστημένη που δεν τα παρακολουθώ. Δεν τα έβλεπα ποτέ, δεν μου αρέσουν», δήλωσε και αναφέρθηκε στην επιστροφή της στο θέατρο.

«Εισέπραξα και τη χαρά του κόσμου και τη δική μου. Ο Γιώργος Καπουτζίδης με τράβηξε, εκείνος με έκανε να πω το ναι. Δέχτηκα αμέσως», πρόσθεσε.

https://streamable.com/fz3x8t

«Η διαδρομή μου στον καλλιτεχνικό χώρο μοιράζεται. Όλο το πρώτο μισό είναι σόου. Μετά μπήκα στο θέατρο, παρόλο που τελείωσα τη σχολή του Εθνικού. Αυτό όμως έχει ξεχαστεί, γιατί πέρασε η γενιά των ανθρώπων που έρχονταν σε αυτά και οι επόμενοι με θυμούνται από τους ρόλους. Στην πρόζα δεν με σκεφτόταν κανείς, μόνο στις επιθεωρήσεις και στα musical. Μου έδιναν ένα τραγούδι και μου έλεγαν “εδώ γδύνεσαι”. Τους παρακάλαγα να μου δώσουν ένα νούμερο» αποκάλυψε.

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν δάσκαλός της. «Ήμουν ένα κορίτσι με σεξαπίλ και όλοι έλεγαν αφήστε τη να τη βλέπουμε αλλά μην την αφήνετε να τραγουδάει. Σέβομαι ότι ο Γιώργος Μαρίνος δεν θέλει επαφές με τον κόσμο».

Για τον ρόλο της «Σάσας» στο «Dolce Vita»: «Έπαιξα τον ρόλο σαν άντρας. Καμιά γυναίκα δεν θα έλεγε “3 η ώρα σχολάει η οικοδομή”. Αν το έλεγε θα ήταν π.@@. Έβαλα στον νου μου έναν άντρα. Είπα θα είναι πάντα ντυμένη κλασάτη, δεν θα έχει ποτέ γκόμενο. Κάποια στιγμή ο Ρήγας ήθελε να με βάλει να κάνω κάτι με τον “Αντώνη”. Του είπα ότι αν γίνει αυτό θα τελειώσει το σήριαλ. Με έβαλε μια μικρή σκηνή για δείγμα και τελείωσε. Του είπα ότι αν θες να την τελειώσεις κάνε το , αλλά θα φύγει. Η “Σάσα” μπορεί να ήταν ότι ήταν, αλλά αυτό δεν θα το έκανε στη φίλη της».

https://streamable.com/axylst