Kι άλλα γεννητούρια στο Μπάγκιγχαμ! Έγκυος η Πριγκίπισσα Βεατρίκη
Κόσμος

Kι άλλα γεννητούρια στο Μπάγκιγχαμ! Έγκυος η Πριγκίπισσα Βεατρίκη

Kι άλλα γεννητούρια στο Μπάγκιγχαμ! Έγκυος η Πριγκίπισσα Βεατρίκη

Καθόλου τυχαία η μέρα που ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα

Άλλη μία εγκυμοσύνη έγινε γνωστή στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ και αυτή τη φορά αφορούσε την Πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Η μεγάλη κόρη του Πρίγκιπα Ανδρέα και ο σύζυγός της, Edoardo Mapelli Mozzi περιμένουν το πρώτο τους παιδί όπως ανακοινώθηκε.

Αυτό θα είναι το δεύτερο εγγόνι για τον Ανδρέα και τη Sarah Ferguson αφού τον Φεβρουάριο η κόρη τους Ευγενία απέκτησε το πρώτο της παιδί.

Η νέα προσθήκη στη βασιλική οικογένεια αναμένεται το φθινόπωρο -μετά το μωρό του Harry και της Μeghan- και το δισέγγονο αυτό της Ελισάβετ θα είναι 11ο στη σειρά της διαδοχής.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου και έγινε με μία φωτογραφία της Βεατρίκης από την ημέρα του γάμου της.

«Η Αυτού Υψηλότητα Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κύριος Edoardo Mapelli Mozzi ανακοινώνουν με χαρά ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί το φθινόπωρο φέτος.

Η Βασίλισσα έχει ενημερωθεί και οι δύο οικογένειες είναι πολύ ευχαριστημένες με τα νέα» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Η 32χρονη Βεατρίκη και ο σύζυγός της επρόκειτο να παντρευτούν σε μία μεγάλη τελετή τον περσινό Μάιο όμως ο κορονοϊός ανέτρεψε τα σχέδιά τους. Έτσι παντρεύτηκαν μυστικά με την παρουσία μόνο των οικογενειών τους τον Ιούλιο 2020.

Το ενδιαφέρον είναι ότι το Παλάτι αποφάσισε να αποκαλύψει τα ευχάριστα νέα την ημέρα της επετείου του Harry και της Meghan Markle που σαν σήμερα παντρεύτηκαν στην Αγγλία.