Κινέζικο ωροσκόπιο: Πώς θα είναι το 2022, η χρονιά του τίγρη, σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία; Δες την πρόβλεψη για το δικό σου ζώδιο!
ΖΩΔΙΑ

Κινέζικο ωροσκόπιο: Πώς θα είναι το 2022, η χρονιά του τίγρη, σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία; Δες την πρόβλεψη για το δικό σου ζώδιο!

Κινέζικο ωροσκόπιο: Πώς θα είναι το 2022, η χρονιά του τίγρη, σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία; Δες την πρόβλεψη για το δικό σου ζώδιο!

Eίναι η χρονιά του τίγρη

Από 1η Φεβρουαρίου ξεκινά σύμφωνα με τους Κινέζους η νέα χρονιά που θα είναι του τίγρη σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο.

Πώς θα εξελιχθεί το νέο έτος για σένα αλλά και ποια είναι τα τυχερά διαστήματα της χρονιάς ανάλογα με το ζώδιό σου;

Αν δεν γνωρίζεις ποιο είναι το ζώδιο σου στο κινέζικο ωροσκόπιο μπες εδώ

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Κατά την διάρκεια του 2022 αρκετές στιγμές θα χρειαστεί να αλλάξεις τα πλάνα σου και να τα προσαρμόσεις στα νέα δεδομένα που θα διαμορφώνονται γύρω σου! Διανύεις μία χρονιά που πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές. Στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να έχεις επιτυχία διατηρώντας πάντα σαν άσσο στο μανίκι σου και εναλλακτικές λύσεις αλλά και διαφορετικά σχέδια. Αρκετές στιγμές μπορεί να νιώσεις ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σου, θυμήσου όμως πως κάθε κρίση κρύβει και μία ευκαιρία.

Για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου ή και τις προσωπικές σου σχέσεις, να θυμάσαι τα εξής: Παρέμεινε ψύχραιμος και φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολικές και παρορμητικές αντιδράσεις.

Για τα αισθηματικά η χρονιά είναι κατάλληλη για σένα που είσαι ελεύθερος, ώστε να βρεθεί το άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρουν σου, σημαντικό είναι να προσέξεις τις επιλογές σου γιατί θα υπάρχει και η τάση να μπλέκεσαι με άτομα που λένε ψέματα. Τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι , την οικογένεια και τις προσωπικές σου υποθέσεις συχνά θα είναι η αιτία έντονου στρες.

Οι καλύτεροι μήνες του 2022 : Ο Απρίλιος και ο Αύγουστος! Η καλύτερη εποχή του 2022: Ο χειμώνας

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

Το 2022 είναι μία χρονιά άνθισης των αισθηματικών σου αλλά και της καριέρας σου, στην πορεία του έτους θα βιώσεις την ανταμοιβή για όποια προσπάθεια έχεις κάνει ως σήμερα. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να επιτύχεις την σταθεροποίηση, αρκεί να μην θεωρήσεις ότι κάποια πράγματα είναι δεδομένο. Θα υπάρξουν και οι στιγμές του έτους που στα οικονομικά θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε αποδιοργανώσουν! Σε θέματα επενδύσεων, θα χρειαστεί να προσέξεις πολύ τις επιλογές σου και να μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις.

Στα αισθηματικά η χρονιά είναι η κατάλληλη για να βρεις το σύντροφο ζωής – αν είσαι ελεύθερος- ενώ αν είσαι δεσμευμένος η χρονιά είναι κατάλληλη για σταθεροποίηση ή ακόμα και για την απόκτηση ενός απογόνου.

Οι καλύτεροι μήνες του 2022 : Ο Μάιος και ο Σεπτέμβριος! Η καλύτερη εποχή του 2022: Ο χειμώνας

ΤΙΓΡΗΣ

Η χρονιά των μεγάλων γεγονότων και είναι βέβαιο ότι το 2022 ξεφεύγεις από την ζώνη βολής και προκαλείς τον εαυτό σου να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται! Επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ανάπτυξη, αποκτάς νέες γνώσεις και αυξάνονται οι δεξιότητές σου! Στα οικονομικά σου συμβαίνουν ανακατατάξεις που θα σε βρουν κερδισμένο, όμως και η δική σου σχέση με το χρήμα αλλάζει μορφή αυτή την χρονιά. Σημαντικές αυτή τη χρονιά θα είναι και οι γνωριμίες που θα κάνεις. Ο κύκλος των επαφών και των φίλων μεγαλώνει, και αυτό θα σε βοηθήσει με κάθε τρόπο να ανανεώσεις την ζωή σου! Θα χρειαστεί ωστόσο να είσαι και επιλεκτικός στους ανθρώπους γιατί πολλοί μπορεί να σου παρουσιαστούν ως φίλοι, αλλά να μην έχουν αγνές προθέσεις απέναντί σου!

Στις σχέσεις καις τον έρωτα, το κλειδί της επιτυχίας προκειμένου να αποφύγεις τις κρίσεις, είναι να παραμένεις πιστός και σταθερός και να τηρείς τις υποσχέσεις σου.

Οι καλύτεροι μήνες του 2022: Οκτώβριος και Νοέμβριος ! Η καλύτερη εποχή του 2022: Φθινόπωρο

ΛΑΓΟΣ

Το 2022 είναι η τυχερή σου χρονιά και μετά από μία σειρά απογοητεύσεων επιτέλους θα πάρεις ανάσα και θα αναγνωριστούν οι κόποι και οι θυσίες σου! Στα οικονομικά ξεπερνάς τις αστάθειες και δέχεσαι άνοδο στο εισόδημά σου, ενώ στα επαγγελματικά οι συνεργασίες της χρονιάς θα αποτελέσουν μία καλή ευκαιρία για την καταξίωσής σου! Οι φιλίες σου θα ανθίσουν ενώ μία σχέση που θα γεννηθεί μέσα σε αυτή την χρονιά, θα είναι αυτό που πάντα ονειρευόσουν.

Αν είσαι ήδη σε μία σχέση ή ένα γάμο θα απολαμβάνεις την σταθερότητα ενώ θα μπορέσει να ανάψει και πάλι η σπίθα του έρωτα. Σε αυτό το έτος οι δραστηριότητές σου θα είναι πολλές και το πρόγραμμά σου αρκετά φορτωμένο, αφιέρωνε περισσότερο χρόνο για σένα, για ξεκούραση και χαλάρωση.

Οι καλύτεροι μήνες του 2022: Μάρτιος και Ιούλιος . Η καλύτερη εποχή του 2022: Άνοιξη

ΔΡΑΚΟΣ

Αρκετά πιεστικό είναι το 2022 όπου όπως λέει και ο Νόμος του Μέρφυ αν κάτι πάει στραβά, τότε όλα θα πάνε στραβά, κάπως έτσι θα σκέφτεσαι και εσύ για αυτή την χρονιά, αφού θα υπάρξουν αλυσιδωτές αναποδιές που θα σε πάνε πίσω. Αυτό δεν σημαίνει πως ότι προσπάθεια κάνεις αυτή την χρονιά θα είναι χαμένη, αλλά είναι πιθανό να δέχεσαι εμπόδια. Στα οικονομικά σου θα παρουσιάζονται ξαφνικά έξοδα που θα σε αποδιοργανώνουν, για το λόγο αυτό να είσαι προσεχτικός στην διαχείριση, στο πλάνο σου και στην έρευνα σου! Οι ηγετικές σου ικανότητες που είναι βασικό στοιχείο της προσωπικότητάς σου αλλά και ο δυναμισμός σου, θα εκφράζονται με ένταση αυτή την χρονιά και συχνά θα πρέπει να μπεις στην θέση να εξηγήσεις τον εαυτό σου στους γύρω σου! Οι σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους αναμένεται να περάσουν κάποια κρίση αυτή τη χρονιά! Θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέα δεδομένα που τώρα ανοίγονται μπροστά σου.

Η βέλτιστη επικοινωνιακή σου ικανότητα είναι το κλειδί για να ξεπεράσεις οποιαδήποτε θέματα θα σε απασχολήσουν στον τομέα των σχέσεων. Αν το 2022 είσαι χωρίς σχέση, απόλαυσέ το, η χρονιά του Τίγρη σε βοηθά να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλεις για την ζωή και το μέλλον σου.

Οι καλύτεροι μήνες του 2022: Απρίλιος, Αύγουστος, Δεκέμβριος

ΦΙΔΙ

Το 2022 είναι μία ενεργητική χρονιά, γεμάτη γεγονότα αλλά και έντονο στρες, όπου θα πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο το διπλωματικό σου χάρισμα προκειμένου να διατηρείς την ηρεμία και την ισορροπία! Στα επαγγελματικά σου οι συνεργάτες σου θα θέλουν μόνιμα την συμβουλή και την καθοδήγησή σου, όμως ο τομέας της καριέρας δέχεται εύνοια και θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τον παράγοντα της τύχης υπέρ σου! Στα οικονομικά είναι η χρονιά που θα καταφέρεις να κάνεις αποταμίευση, ή ακόμα και μία πολύ καλή επένδυση που θα σου αποδίδει καρπούς.

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για υπερανάλυση και να κρατάς και κάποια πράγματα μόνο για τον εαυτό σου. Αν δεν έχεις σχέση θα προκύψει αυτή την χρονιά ένα άτομο που θα είναι δοτικό και θα σε φροντίζει.

Οι καλύτεροι μήνες του 2022: Μάιος και Σεπτέμβριος. Η καλύτερη εποχή του 2022: Άνοιξη

ΑΛΟΓΟ

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Αλόγου το 2022 είναι μία χρονιά πολλά υποσχόμενη στα οικονομικά σου αλλά και στην καριέρα σου! Φυσικά θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά, τίποτα δεν θα σου χαριστεί, αλλά τα καλά νέα είναι ότι δέχεσαι ευκαιρίες αλλά και υποστήριξη για να πας την ζωή σου και την εργασία σου ένα βήμα παρακάτω. Αυτή την χρονιά θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο και μία οικονομική επένδυση ή μία σημαντική αγορά! Μείνε σε απόσταση στα επαγγελματικά σου από ανθρώπους που είναι αδίστακτοι, πονηροί και δεν θέλουν το καλό σου! Η ουδέτερη στάση σου θα σε βοηθήσει στον εργασιακό χώρο να υπάρχει αρμονία και ισορροπία.

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα που μπορεί να σε βασανίζουν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου και να παραμείνεις ειλικρινής προς το ταίρι σου για να λύνονται οι διαφωνίες. Αν είσαι χωρίς σχέση να θυμάσαι ότι ο έρωτας μπορεί ήδη να είναι δίπλα σου και εσύ απλά να μην μπορείς να το δεις.

Η καλύτερη εποχή του 2022: Καλοκαίρι

ΚΑΤΣΙΚΑ

Τα νέα είναι ευχάριστα για σένα, ιδιαίτερα για ότι αφορά τα οικονομικά σου. Το 2022 είναι χρονιά ανόδου, προόδου, εξέλιξης και επενδύσεων. Μείνε προσγειωμένος όμως, συνέχεια και στην σκληρή εργασία και απόλαυσε τα έξτρα κέρδη που θα σου προσφέρουν οικονομικό πλεόνασμα! Στα επαγγελματικά είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις μία νέα εργασία ή να θέσεις σε εφαρμογή ένα σημαντικό πλάνο.

Στα αισθηματικά θα προκύψει μία νέα γνωριμία η οποία θα έχει αργή εξέλιξη μέχρι να δημιουργηθεί σχέση. Όσοι διατηρείτε μία σχέση, σκέφτεστε το γάμο, ενώ οι παντρεμένοι καλωσορίζετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια! Σημαντικό αυτή την χρονιά είναι ότι είστε ιδιαίτερα αγαπητοί, κοινωνικοί και κάνετε νέες φιλίες.

Η καλύτερη εποχή του 2022: Καλοκαίρι

ΠΙΘΗΚΟΣ

Το 2022 δεν θα είναι μία ήσυχη και ανέμελη χρονιά, όμως οι εξελίξεις δεν θα είναι τόσο άσχημες όσο φαντάζεσαι ή περιμένεις. Στα οικονομικά σου , το άστρο σου θα λάμψει και θα μπορέσεις να έχεις ουσιαστικά κέρδη, άσχετα αν εσύ θα ήθελες πολλά παραπάνω! Το γεγονός που θα σε απογοητεύσει αυτή την χρονιά, είναι η στάση και συμπεριφορά ανθρώπων, όπου θα αντιληφθείς ότι δεν μπορείς να έχεις πάντα τον έλεγχο ή και την διαχείριση των αποφάσεων των ανθρώπων που συνεργάζεσαι ή σχετίζεσαι.

Η κοινωνική σου ζωή θα είναι δραστήρια και αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις και νέες γνωριμίες στα αισθηματικά! Ο γάμος είναι ένα πιθανό σενάριο για σένα, ενώ αν είσαι ήδη παντρεμένος σε αυτή την χρονιά μπορείς να συζητήσεις και να λύσεις θέματα που έχουν προκύψει στο γάμο σου!

Οι καλύτεροι μήνες του 2022: Μάιος και Σεπτέμβριος. Η καλύτερη εποχή του 2022: Φθινόπωρο

ΚΟΚΟΡΑΣ

Είσαι το πιο τυχερό ζώδιο για το 2022 σύμφωνα με την Κινέζικη αστρολογία! Διανύεις μία χρονιά που θα καταφέρεις να έχεις σπουδαίες επιτυχίες, ανάπτυξη, οικονομικά οφέλη, και κέρδη! Πιο τυχερός θα σταθείς λοιπόν στα οικονομικά τα οποία και θα έχουν μεγάλη ανάπτυξη μέσα στην χρονιά γεγονός που θα σε βοηθήσει να επιτύχεις στους στόχους σου!

Ο ρομαντισμός όμως δεν θα λείπει και ιδιαίτερα για σένα που είσαι χωρίς ταίρι, η χρονιά θα φέρει έναν σύντροφο που θα αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου και θα ξυπνήσει μέσα σου δυνατά συναισθήματα. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον ταίρι σου γιατί σε αυτό το έτος θα ασχολείσαι με πολλά και είναι πιθανό να το παραμελήσεις.

Οι καλύτεροι μήνες του 2022: Απρίλιος και Μάιος. Η καλύτερη εποχή του 2022: Άνοιξη

ΣΚΥΛΟΣ

Το 2022 είναι μια χρονιά που θα κάνεις σημαντικές ενάρξεις στην ζωή σου! Ανοίγεις νέους κύκλους και κυρίως αυτό αφορά τα επαγγελματικά σου, τα οποία θα έχουν μία εξελικτική πορεία που θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις και τον οικονομικό σου τομέα. Η σκληρή δουλειά αποτελεί πάντα το κλειδί της επιτυχίας και αυτό το γνωρίζεις καλά, αυτή την χρονιά λοιπόν θα έχεις την επιμονή και την αποφασιστικότητα να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου για να πετύχεις και αυτό θα το κάνεις!

Δεν θα λείψουν όμως και κάποιες στιγμές που θα σε διακατέχουν οι αμφιβολίες, και θα νιώθεις μοναξιά. Πολλές φορές διστάζεις να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και διατηρείς αποστάσεις από τους κοντινούς σου ανθρώπους προκειμένου να μην τους επιβαρύνεις, κάπως έτσι θα λειτουργήσεις και φέτος.

Οι καλύτεροι μήνες του 2022: Φεβρουάριος, Ιούνιος, Οκτώβριος. Η καλύτερη εποχή του 2022: Φθινόπωρο

ΧΟΙΡΟΣ

Το 2022 ανοίγεις τα φτερά σου προς νέες κατευθύνσεις, ζεις νέες εμπειρίες και καλωσορίζεις την ανανέωση και την αλλαγή. Η χρονιά είναι γεμάτη επικοινωνίες, ιδέες, νέα αλλά και ευκαιρίες. Βρίσκεις λοιπόν την ιδέα, την στιγμή, τον άνθρωπο που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα.

Η αισθηματική σου ζωή σοβαρεύει, συναντάς τον άνθρωπο που θα έχεις κοινή πορεία, κοινό μέλλον και ξεκινάτε μία σχέση που βασίζεται στα αληθινά και δυνατά συναισθήματα. Η συζήτηση ή η πρόταση γάμου είναι μέσα στα όμορφα της χρονιάς. Η επανασύνδεση με σχέση του παρελθόντος είναι πολύ πιθανή.

Η καλύτερη εποχή του 2022: Φθινόπωρο και χειμώνας