Kings – Γιάννης Ρουσσουνέλος: «Με τον Stavento, δυο κοκόρια σε ένα κοτέτσι, δεν τράβηξε αλλά τα λέμε μια χαρά. Με τους Rec δεν θέλω επαφή»
Νέα

Kings – Γιάννης Ρουσσουνέλος: «Με τον Stavento, δυο κοκόρια σε ένα κοτέτσι, δεν τράβηξε αλλά τα λέμε μια χαρά. Με τους Rec δεν θέλω επαφή»

Kings – Γιάννης Ρουσσουνέλος: «Με τον Stavento, δυο κοκόρια σε ένα κοτέτσι, δεν τράβηξε αλλά τα λέμε μια χαρά. Με τους Rec δεν θέλω επαφή»

Όσα είπαν στον Θέμη Γεωργαντά και στο After Dark

Στο σπίτι του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκαν οι Kings!

Ο Γιάννης Ρουσουνέλος και η Μαριλένα συστήθηκαν στο κοινό και ο Γιάννης μίλησε για τις συνεργασίες αλλά και την πορεία του συγκροτήματος.

«Με τους Stavento δεν είχα ενεργό ρόλο. Δυο κοκόρια σε ένα κοτέτσι δεν τράβηξε, αλλά τα λέμε καλά. Με τους Rec δεν θέλω επαφή, με τον Stavento μια χαρά τα λέμε», δήλωσε χαρακτηριστικά στο After Dark.

Από τους Kings έχουν περάσει η Αλεξάνδρα, η Αντωνέλα, η Εμμανουέλα που έμεινε για έναν χρόνο αλλά για προσωπικούς, οικογενειακούς λόγους αποχώρησε και γύρισε στην Ξάνθη και η Μαριλένα που είναι τώρα.

Ο Γιάννης Ρουσουνέλος μίλησε και για το διάλεμμα που είχαν οι Kings και επανήλθαν.

Οι δύο τραγουδιστές αποκάλυψαν πώς αποφάσισαν να ασχοληθούν με το τραγούδι.

«Η σχέση με τους Stavento ξεκίνησε από φασαρία», δήλωσε ο Γιάννης Ροσσουνέλος.

«Ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τις Melisses και τη Δέσποινα Βανδή», δήλωσε η Μαριλένα.

Όσον αφορά τα προσωπικά τους, ο Γιάννης δεν παντρεύεται. «Είμαστε μαζί με τη σύντροφό μου κάμποσο καιρό, ήρθε η μικρή. Μπορεί να κάνουμε ένα πολιτικό επειδή έχω δυσκολευτεί πολύ με τη μικρή και τη γραφειοκρατία. Δεν πιστεύουμε στον γάμο. Την πέτυχα στην Κρήτη, ήμουν Greek lover φάση. Την έβλεπα όταν τραγουδούσα με έβλεπε κι εκείνη αλλά δεν περιμέναμε να φτάσει εδώ. Είναι από τη Νορβηγία, έμενα 10 χρόνια εδώ στην Κρήτη. Μιλάει πέντε γλώσσες. Ήταν κάτι ξεχωριστό για εμένα, είχε άλλη νοοτροπία. Ήθελα η γυναίακα να μην έχει καμία σχέση με εμένα. Πήγαμε στη Νορβηγία όταν έγινε το lockdown, η βάση μας είναι εδώ. Ήθελα να γίνω πατέρας από όταν ήμουν 20. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί».

Η Μαριλένα είναι σε σχέση εδώ και έναν χρόνο. «Είμαι πάρα πολύ καλά. Υπάρχει κάτι εδώ και έναν χρόνο. Μελλοντικά και όταν είναι η ώρα θα ήθελα να γίνω μαμά. Δεν ζηλεύει ο σύντροφός μου. Δεν είναι του χώρου».

Στο εξομολογητήριο ο Γιάννης Ρουσσουνέλος

Έχει υπάρξει άπιστος. «Αρκετές φορές μικρός, τόνισε.

Θα επέλεγε τις Ζόζεφιν και Ελένη Φουρέιρα, αν έβαζε ακόμα μια κοπέλα στο συγκρότημα.

Τελευταία φορά που έκλαψε ήταν τον Ιούνιο, επειδή έφευγε η κόρη του για Νορβηγία.

Έχει κάνει σεξ σε τουαλέτες μαγαζιών, αλλά και σε παραλία με κόσμο στον Γαλησσά.

Έχει πει ψέματα σε τραγουδίστρια ότι έχει πολύ καλή φωνή. «Να πάω να προσβάλω; Του λες ωραίος είσαι».

Ο Γιάννης Ρουσσουνέλος έφτιαξε την ιδανική γυναίκα με πρόσωπο της Κατερίνας Στικούδη, στήθος της Μαριλένας και οπίσθια της Ελένης Φουρέιρα.

Ο χειρότερος τρόπος που έχει χωρίσει είναι όταν είχε πάει σε πρώην και της είχε πει «Θέλω να χωρίσουμε γιατί θα πάω με άλλη. Δεν ήθελα να την κερατώσω. Και στο τέλος δεν πήγα με την άλλη γιατί στεναχωρήθηκα που χώρισα. Μάλλον ήθελα να χωρίσω κι έψαχνα αφορμή», εξήγησε.

Το εξομολογητήριο της Μαριλένας