Κλέλια Ανδριολάτου: «Διαβάζα επτάμιση ώρες την ημέρα πιάνο – Έμαθα από την τηλεόραση ότι πήρα τον ρόλο στο Maestro και ετοιμάζομαι για τον β’ κύκλο»
Νέα

Κλέλια Ανδριολάτου: «Διαβάζα επτάμιση ώρες την ημέρα πιάνο – Έμαθα από την τηλεόραση ότι πήρα τον ρόλο στο Maestro και ετοιμάζομαι για τον β’ κύκλο»

Κλέλια Ανδριολάτου: «Διαβάζα επτάμιση ώρες την ημέρα πιάνο – Έμαθα από την τηλεόραση ότι πήρα τον ρόλο στο Maestro και ετοιμάζομαι για τον β’ κύκλο»

Έκανε ποδαρικό στον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Στο νέο σκηνικό του Night Out, στην πρεμιέρα, βρέθηκε η Κλέλια Ανδριολάτου για ένα… ποτό, στην ταράτσα του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Η ηθοποιός, πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Maestro και μίλησε για τον τρόπο που την προσέγγισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τα μαθήματα που έκανε πριν καν πάρει τον ρόλο, τον τρόπο που έμαθε ότι τελικά θα είναι εκείνη που θα κλέψει την καρδιά του Ορέστη, αλλά και τη ζωή της.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης γνωρίζει την Κλέλια Ανδριολάτου από όταν εκείνη ήταν 14 ετών.

«Ο χώρος του μόντελινγκ με έχει μάθει να είμαι πειθαρχημένη, συνεπής και να είμαι εξοικειωμένη με την κάμερα. Το ότι κάνω τόσα χρόνια μόντελινγκ με έχει βοηθήσει να κάνω γύρισμα», είπε για την πορεία της στο μόντελιγνκ.

«Κάνω 7 χρόνια ψυχοθεραπεία, ασχολούμαι πολύ με τον εαυτό μου, το διάβασμα. Η ψυχοθεραπεία με έχει αλλάξει πάρα πολύ», τόνισε.

Ο υπερταλαντούχα ηθοποιός και μοντέλο, αποκάλυψε το πώς πήρε το ρόλο στο Night out.

«Είμαι σε μία δουλειά, χτυπάει το κινητό μου από άγνωστο αριθμό,το σηκώνο και μου λέει “Είμαι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θες να πάμε για έναν καφέ;” είπα ναι και όταν βγήκαμε, συζητήσαμε για το Maestro, μου είπε διάφορα πράγματα, όπως ότι η Κλέλια έχει ταλέντο στο πιάνο, εγώ του είπα ότι δεν ξέρω από μουσική. Πήγα στον καφέ αυτό, δεν είναι ότι με πήρε. Έμαθα ότι με πήραν από την τηλεόραση δεν το ήξερα. Μετά τον καφέ ξεκίνησα μαθήματα πιάνο, για να είμαι σίγουρη όταν αν πάρω τον ρόλο τουλάχιστον θα έχω μια αίσθηση. Διάβαζα εφτάμιση ώρες τη μέρα μόνο γι αυτό. Τελικά μετά από κάποιους μήνες με πήραν να κάνω οντισιόν, έκανα 4-5, δεν είναι ότι μας είπε κάποιος ότι πήραμε τον ρόλο. Το είδα στην τηλεόραση. Πήρα την Έλενα Χριστοπούλου και της είπα, πρέπει να πήρα τον ρόλο, το είδα στην τηλεόραση», αποκάλυψε.

Η Κλέλια Ανδριολάτου βγαίνει τόσο όσο της κάνει κέφι.

«Νιώθω τέλεια με το Maestro, με τη δουλειά όχι με την επιτυχία. Ο κόσμος μου μιλάει αλλά αυτό δεν μου φαίνεται περίεργο ούτε κάτι μεγάλο, δεν έχει αλλάξει και κάτι στη ζωή μου. Μου αρέσει όταν μου γράφουν γράμματα. Είναι κυρίως κορίτσια στα γράμματα που μου γράφουν πράγματα με τα οποία μπορεί να ταυτιστούν. Ταυτίζονται με τον ρόλο μου. Είναι μεγάλη κουβέντα να είσαι πρότυπο, δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω αυτόν τον τίτλο. Θα ήταν θεμιτό να είμαι όμορφη επιρροή για έναν άνθρωπο».

Η Κλέλια Ανδριολάτου, πριν παίξει το παιχνίδι των ερωτήσεων με τους φίλους της, αποκάλυψε ότι είναι έτοιμη για το Maestro 2.

Γρήγορες ερωτήσεις, δύο οι πιθανές απαντήσεις και η Κλέλια πρέπει να διαλέξει!

Τι θα έκανε η Κλέλια Ανδριολάτου αν… ήταν αόρατη; Αυτή και πολλές άλλες απίθανες ερωτήσεις κλήθηκε να απαντήση η αγαπημένη ηθοποιός.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης κάλεσε σε δείπνο την Κλέλια Ανδριολάτου κι εκεί είχαν μια πιο βαθειά συζήτηση.

Η ηθοποιός μαγειρεύει και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη, την οικογένειά της και τις φίλες της από το σχολείο, τις οποίες έχει κρατήσει ακόμα.

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία στο σχολείο, με τις φίλες μου είμαστε από μωρά μαζί και ακόμα και τώρα κρατάμε γερά, κάθε χρόνια πάμε σε ένα νησί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν θέλω να κάνω οικογένεια τώρα. Θέλω να κάνω, όταν θέλω. Η μόδα μου στέρησε την ανεμελειά. Μου στέρησε και μου έδωσε πειθαρχία και συνέπεια. Η αλήθεια είναι ότι στερήσε πράγματα και συνέβαλε στη σκέψη μου στο φαγητό. Επειδή θεωρώ τον εαυτό μου επαγγελματία, προσπάθησα πάρα πολύ να είμαι αντιμέτωπη με το πρότυπο αυτό σε αυτή τη δουλειά. Δεν ήμουν ποτέ πολύ αδύνατη γιατί δεν είναι αυτό το πρότυπό μου. Τα πρότυπα έχουν αλλάξει, αλλά εμείς δεν έχουμε το μυαλό να τα αποδεχτούμε. Πάμε με τη μνήμη. Θέλω να έχω όμως την ελπίδα», τόνισε.

«Προσπαθώ να αγαπήσω τον εαυτό μου. Είναι μια πορεία που διανύω», συμπλήρωσε.

Η Κλέλια Ανδριολάτου μετά το «Μπρούσκο» αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική και γι αυτό αρνήθηκε πολλές προτάσεις από την τηλεόραση. «Αποφάσισα ότι δεν θα κάνω τίποτα άλλο και θα αφοσιωθώ σε αυτό το πράγμα γιατί θέλω να μάθω. Νομίζω ότι είναι ό,τι πιο σπουδαίο έχω κάνει στη ζωή μου. Γνώρισα τον εαυτό μου, τους συμφοιτητές μου που ήταν σαν σύμβολα στο κεφάλι μου».

Η Κλέλια θαυμάζει τις γυναίκες, ενώ ξεκαθάρισε ότι η παρουσίαση δεν την ενδιαφέρει, καθώς έχει άλλες προτεραιότητες. Παράλληλα αναφέρθηκε στα social media και στον έρωτα.