Κλέλια Ανδριολάτου: Θα τη δούμε στο Maestro 2 με το νέο της look;
Πρωινές εκπομπές

Κλέλια Ανδριολάτου: Θα τη δούμε στο Maestro 2 με το νέο της look;

Κλέλια Ανδριολάτου: Θα τη δούμε στο Maestro 2 με το νέο της look;

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος και όλα όσα γίνονται στα γυρίσματα

Για τον ρόλο της στο Maestro, τα γυρίσματα και το Netflix, μιλησε η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία εδώ και καιρό έχει αλλάξει το look της και το ερώτημα είναι αν θα τη δούμε με αυτό στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega.

Η ηθοποιός μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για το πώς προέκυψε η συμμετοχή της στο Maestro αλλά και για συναισθήματά της.

«Από την στιγμή που τέλειωσα την σχολή, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά το κυνήγησα, πήγα σε ό,τι οντισιόν υπήρχε. Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης περίμενα αυτή την εξέλιξη, πάντα έκανε δουλειές που είχανε εγγύηση στην ποιότητα», είπε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου.

«Εννοείται ότι χαίρομαι που το «Maestro» θα πάει στο Netflix, όλη η ομάδα το χαίρεται. Μετά τα γυρίσματα για το «Maestro» κρατήσαμε σχέσεις με τους ανθρώπους από το νησί. Έκανα λίγα και γρήγορα μαθήματα για να μάθω πιάνο και να παίζω στο «Maestro», είπε σχετικά με την επιτυχία της σειράς και για το γεγονός ότι θα προβληθεί στο Netflix.

Για τα γυρίσματα, η Κλέλια Ανδριολάτου τόνισε πως, «πηγαίνουμε στο γύρισμα του «Maestro» και είμαστε σαν να έχουμε φτιάξει μια οικογένεια. Ο δεύτερος κύκλος του «Maestro» γράφεται τώρα».

Για το αν θα τη δούμε στο δεύτερο κύκλο του Maestro με το τωρινό της hair look, απάντησε: «Δε νομίζω, για να δούμε. Θα δούμε».

Σχετικά με τον χαρακτήρα και τις συνήθειές της, η νεαρή ηθοποιός επεσήμανε πως, «τροφοδοτούμαι μέσα από τη δουλειά μου. Είμαι αρκετά κοινωνική, εύκολη στην παρέα, αλλά είναι στιγμές που θέλω να είμαι μόνη στο σπίτι».

Η Κλέλια Ανδριολάτου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μοτέλ» στο θέατρο Τέχνης, «Κάρολος Κουν».