«Κοινωνία ώρα MEGA»: «Βάνια» και Αντρέας Βούλγαρης έκαναν «ντου» στην πρωινή εκπομπή
Νέα

«Κοινωνία ώρα MEGA»: «Βάνια» και Αντρέας Βούλγαρης έκαναν «ντου» στην πρωινή εκπομπή

«Κοινωνία ώρα MEGA»: «Βάνια» και Αντρέας Βούλγαρης έκαναν «ντου» στην πρωινή εκπομπή

Το είπαν και το έκαναν οι συνεργάτες του Νίκου Μουτσινά

Μια ιδιαίτερη σχέση έχει δημιουργηθεί τη φετινή σεζόν ανάμεσα στο «Καλό μεσημεράκι» και την «Κοινωνία ώρα MEGA», με τον Νίκο Μουτσινά να έχει μονίμως στη στήλη του σχολιασμού του τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Μεταξύ τους έχουν ανταλλάξει και διάφορα δώρα, την ίδια στιγμή που η Ανθή είχε προτείνει να αποκτήσει η εκπομπή του MEGA, DJ. Ο Ανδρέας Βούλγαρης των Alcatrash αυτοπροτάθηκε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τα… «Βουλγαράκια»!

Σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» βρέθηκε η ηθοποιός Ματίνα Νικολάου, και ο μουσικός, προκειμένου να γίνουν τα σχετικά… κανονίσματα για τη συνεργασία!

Η Ματίνα Νικολάου, γνωστή και ως «Βάνια», κατέφθασε με τον μπακλαβά της, γνωρίζοντας την αγάπη του τηλεοπτικού διδύμου του πρωινού για τα γλυκά!

«Ήρθα για να κλείσουμε, να μιλήσουμε για τη συνεργασία. Έχω βρει ήδη τη γωνιά που θα κάθομαι και θα παίζω τραγούδια ανάλογα με την επικαιρότητα. Αν έχει απεργία θα βάλω τη “Φάμπρικα”. Για τα εμβόλια θα έβαζα το “Η ζωή εδώ τελειώνει”», είπε ο Ανδρέας Βούλγαρης.

«Ο Νίκος δεν ξέρει ότι ήρθαμε δεν του το είπαμε. Είναι σήμερα η τελευταία μας εκπομπή. Κανονικά μου είχαν πει εμένα να κάνω την εκπομπή στη θέση της Ανθής, αλλά δεν ήθελα να της πάρω τη θέση. Αν ήταν η Παγώνη εδώ θα τη ρωτούσα πότε θα πάμε διακοπές. Έχω σηκωθεί κάνα δυο φορές πρωί και σας έχω δει, είναι πολύ ωραία η εκπομπή σας», είπε η αγαπημένη Βάνια.

«Θα έρχομαι αν συνεργαστούμε, αλλά μπορεί να χάνω την πρώτη ώρα, όπως έκανα στο σχολείο», είπε ο Ανδρέας Βούλγαρης.

«Να έρχομαι και εγώ, δεν ξέρω αν θα μπορώ κάθε μέρα, αλλά σε κάποιο event μία – δύο φορές το μήνα μπορώ να έρχομαι», πρόσθεσε η Βάνια.

Σε ό,τι αφορά στο πώς τα περνούν στο «Καλό Μεσημεράκι» η Βάνια είπε ότι «Σήμερα τελειώνουμε, είχε από όλα αυτή η χρονιά, περάσαμε πολύ ωραία. Τα παιδιά που διαλέγουν τα αποσπάσματα ρίχνουν πολλή δουλειά. Ο Νίκος τα βλέπει όλα στον αέρα. Συνεχίζουμε του χρόνου κανονικά», ενώ ο Ανδρέας πρόσθεσε ότι «Πριν την εκπομπή έχουμε κάνει μια μικρή προετοιμασία δέκα λεπτών. Αν είχαμε πει στο Νίκο ότι θα έρθουμε νομίζουμε ότι δε θα μας άφηνε, θα μας έλεγε να αφήσουμε τους ανθρώπους ήσυχους».