Κολωνός – Τατιάνα Στεφανίδου: «Περίμεναν τον 34χρονο στο αεροδρόμιο, έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας
Πρωινές εκπομπές

Κολωνός – Τατιάνα Στεφανίδου: «Περίμεναν τον 34χρονο στο αεροδρόμιο, έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας

Κολωνός – Τατιάνα Στεφανίδου: «Περίμεναν τον 34χρονο στο αεροδρόμιο, έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας

Οι αποκαλύψεις της δημοσιογράφου στη «Super Κατερίνα»

Την Τατιάνα Στεφανίδου είχε καλεσμένη στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου για να αναδείξει με την εμπειρία και το ρεπορτάζ της, την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Η παρουσιάστρια του T Live μίλησε στη «Super Κατερίνα» και προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την τραγική υπόθεση του κοριτσιού.

«Τα νεότερα στοιχεία είναι ότι η Αστυνομία έχει στα χέρια και άλλα εντάλματα. Δεν γνωρίζουμε αν θα εκτελεστούν σήμερα ή τα επόμενα 24ωρα, πάντως και αναμένονται κι άλλες συλλήψεις. Αυτό είναι δεδομένο. Αναφορικά με τους 3 συλληφθέντες, ο ένας, ο διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος φαινόταν να έχει μία προτίμηση σε ανήλικα κορίτσια, σύμφωνα με όσα ανέδειξε το δικό μας ρεπορτάζ.

Είναι ένας άνθρωπος που ψάχνοντας και τη δραστηριότητά του σε άλλα social, εντοπίσαμε ένα μήνυμα που είχε στείλει σε ένα κοριτσάκι του δημοτικού, σύμφωνα με τα στοιχεία του προφίλ του παιδιού, αν αυτά είναι αληθινά» είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Υπάρχει ακόμα ένας, ο λεγόμενος επαγγελματίας, τον οποίο συνέλαβαν στο αεροδρόμιο. Αυτόν τον περίμεναν στο αεροδρόμιο και αυτό είναι ένα νέο στοιχείο που δεν έχει ειπωθεί μέχρι τώρα και σας το δίνω κατά αποκλειστικότητα. Αυτός έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο θα εκτιμηθεί και κατά πόσο επηρέαζε την κρίση του. Δε μπορώ να πω περισσότερα στοιχεία, αλλά είναι επιβεβαιωμένο από συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Μιλάμε για εκείνον που φέρεται ότι είναι επιχειρηματίας. Αυτός, που είναι 34 ετών, έχει από ένα πολύ συγκεκριμένο νοσοκομείο που ειδικεύεται στις παθήσεις πολύ συγκεκριμένη διάγνωση και έχει αγωγή. Η αγωγή αυτή του επιτρέπει να έχει σεξουαλική δραστηριότητα. Δεν ξέρω, όμως, κατά πόσο ένα τέτοιο άτομο με τέτοια διάγνωση έχει ορθή κρίση. Αυτό θα το κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη. Επειδή μίλησα με γιατρούς που έχουν αυτή την ειδικότητα, με τα στοιχεία που τους είπα, με διαβεβαίωσαν ότι μπορεί να έχει σεξουαλική δραστηριότητα», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

«Σύμφωνα με πληροφορίες από τα στοιχεία της δικογραφίας, οι βιασμοί του παιδιού από τον 53χρονο γίνονταν στο υπόγειο του καταστήματος. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος καταγεγραμμένος βιασμός της ανήλικης μέσα στο κατάστημα. Όλα τα στοιχεία μέχρι αυτή την ώρα αφορούν σε επαφές που γίνονταν κυρίως μέσα σε αυτοκίνητα», σημείωσε μεταξύ άλλων η Τατιάνα Στεφανίδου.