Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Όσοι έχουν κάνει κακά πράγματα, έξω!»
Πρωινές εκπομπές

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Όσοι έχουν κάνει κακά πράγματα, έξω!»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Όσοι έχουν κάνει κακά πράγματα, έξω!»

Όσα είπε η ηθοποιός για το #metoo και τη μυθοπλασία

Στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου, στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», βρέθηκε καλεσμένη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία μίλησε για τις επιλογές της τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά στην καριέρα της, αλλά απάντησε και για το #metoo.

«Πολύ επιλεκτική δεν είμαι, λίγο είμαι. Είμαι λίγο μυστήρια, πρέπει να κάθονται τα πράγματα καλά και να τα χαίρομαι. Και το πρωί σίριαλ και το βράδυ θέατρο δεν είναι η πρώτη μου επιλογή. Προτιμώ να είναι ένα από τα δύο καλά. Τελευταία ήταν καλύτερες οι προτάσεις στο θέατρο», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός και αποκάλυψε:

«Στο “Αυτή η νύχτα μένει” θα ήθελα να είμαι. Είχαμε κάνει μια κουβέντα στην αρχή, αλλά δεν ταίραξε, ούτε με τον ρόλο, ούτε με το οικονομικό, ούτε με τις μέρες, ενώ θέλαμε και οι δύο πλευρές».

«Είχα προτάσεις για talent show με πολύ καλά λεφτά. Για κάποια μετάνιωσα. Αν δεν είμαι σε κάτι πολύ καλή δεν θέλω να πάω. Απέρριψα πρόταση για το Dancing με πολλά χρήματα. Η επόμενη που απέρριψα ήταν ακόμα πιο πολλά λεφτά», πρόσθεσε, ενώ σε ερώτηση για το #metoo, απάντησε:

«Θα μιλήσω γενικά. Έχουν όλοι τοποθετηθεί για το #metoo ακόμα κι αν δεν τους αφορά. Όσοι έχουν κάνει κακά πράγματα, έξω. Είμαστε πάρα πολλοί».