Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Το νέο hot ζευγάρι στη Φλωρεντία
Πρωινές εκπομπές

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Το νέο hot ζευγάρι στη Φλωρεντία

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Το νέο hot ζευγάρι στη Φλωρεντία

Το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη

Τον έρωτα στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Νίκα φαίνεται ότι έχει βρει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, κόρη του γνωστού επιχειρηματία αλλαντικών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό μας», το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, τις προηγούμενες ημέρες, πραγματοποίησε ταξίδι στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Φλωρεντία και στην Τοσκάνη, ωστόσο προσπαθούν πάρα πολύ να μη γίνει γνωστή η σχέση τους.

Μάλιστα δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Ιnstagram.

«Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου που ήταν επίσης μαζί τους στη Τοσκάνη. Η Αλεξάνδρα είναι και πολύ καλή φίλη της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας Μπέτα» τόνισε ο δημοσιογράφος.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 3 μήνες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και είναι jet setter.

Ο Γρηγόρης Μπάκας και το «Πρωινό», συνάντησαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο αεροδρόμιο, όταν επέστρεφε και δήλωσε: «Πήγα ένα τετραήμερο διακοπές, το πρώτο μετά από ενάμιση χρόνο. Περάσαμε ωραία. Είδαμε νέες εικόνες. Ξεκουραστήκαμε, εμπνευστήκαμε, ήταν υπέροχα. Ωραία πράγματα. Και στη Φοντάνα ντι Τρέβι πήγαμε και στα μουσεία. Επειδή οι γονείς μου σπούδασαν στην Ιταλία και μας μιλάνε από μικρά, προσπαθώ να κρατάω επαφή με τη γλώσσα. Να τη θυμάμαι…».

«Δεν έχουμε κάνει ακόμη συζητήσεις για του χρόνου για το Voice. Δουλεύω πολλές ώρες αλλά έχω καλούς συνεργάτες. Συνεργαζόμαστε και με το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ για κάποια projects στο μέλλον» εξήγησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.