Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν βλέπω στα μάτια της κόρης μου τη μητέρα μου»
Ελλάδα

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν βλέπω στα μάτια της κόρης μου τη μητέρα μου»

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν βλέπω στα μάτια της κόρης μου τη μητέρα μου»

Στο Pop Up μίλησε ο ηθοποιός

Στην κάμερα του Pop Up και στην Χριστιάνα Κοχλατζή  μίλησε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος για την περίοδο της καραντίνας, αλλά και την κόρη του, Τζένη.

«H καραντίνα για μένα ήταν τραγική. Στην αρχή λες “ωραία. θα ξεκουραστούμε λίγο”, αλλά μετά από λίγο καιρό σταματάει αυτό. Δεν μπορώ να καθίσω και εγώ καθόμουν 1,5 χρόνο λόγω του ότι δεν είχα “κλείσει” δουλειά στην τηλεόραση, αλλά είχα συμφωνήσει για  τρία θεατρικά έργα και από αυτά δεν έγινε κανένα. Το ένα γίνεται τώρα, ο “Κολοκοτρώνης”», δήλωσε.

«Θα κάθομαι και θα περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο; Το έκανα παλιά αυτό, τώρα δεν το κάνω. Ο άλλος που να το ξέρει ότι δεν έχεις κάποια δουλειά; Δεν είναι ντροπή να παίρνεις τηλέφωνο και να λες “Θα με ενδιέφερε πολύ να συνεργαστούμε”», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε στην κόρη του και για το πόσο χαρούμενος είναι με την πορεία της:

«Υπάρχει ένα καλλιτεχνικό μικρόβιο στην οικογένεια. Η μικρή Τζένη είναι καλή και ξεκινά τώρα δύο δουλειές. Είμαι περήφανος μπαμπάς. Δεν βλέπω καθόλου στα μάτια της τη μητέρα μου. Δεν νομίζω ότι μοιάζουν. Έχει τα δικά της μάτια και είναι πάρα πολύ όμορφα, η γιαγιά της είχε τα δικά της μάτια. Η Τζένη, πλέον, τα έχει ξεπεράσει αυτά, αλλά πιο μικρή τη βάραιναν».

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να παίξω μαζί με την κόρη μου, το θέλει και αυτή. Και εγώ θα ήθελα να παίξω με τους γονείς μου μαζί», κατέληξε.