Κωνσταντίνος Ρήγος: «Είναι μια περίοδος ξεκαθαρίσματος για το θέατρο»
Νέα

Κωνσταντίνος Ρήγος: «Είναι μια περίοδος ξεκαθαρίσματος για το θέατρο»

Κωνσταντίνος Ρήγος: «Είναι μια περίοδος ξεκαθαρίσματος για το θέατρο»

Ο Έλληνας χορογράφος και σκηνοθέτης μουσικών και θεατρικών παραστάσεων μίλησε για την κατάσταση στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και για τη συνεργασία του με Έλληνες τραγουδιστές

Ως «όργανα» που πρέπει να αντιμετωπίζονται με απόλυτο σεβασμό χαρακτήρισε ο Κωνσταντίνος Ρήγος τους ηθοποιούς και τόνισε ότι όσοι δεν έπρατταν κατ΄αυτόν τον τρόπο, είναι ώρα να αναλογιστούν τους λόγους.

«Είναι μια περίοδος ξεκαθαρίσματος. Για εμένα που είμαι σκηνοθέτης, ή χορογράφος ή οτιδήποτε, ο άνθρωπος που είναι απέναντί μου είναι το όργανό μου, οπότε αυτό το όργανο πρέπει να το σεβαστώ, από την αρχή που θα το πάρω, να το καλομεταχειριστώ και να το παραδώσω πίσω για να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος. Με αυτή την έννοια λοιπόν θεωρώ ότι το κάνω σωστά. Για αυτούς που δεν το κάνουν ήρθε η ώρα να αναλογιστούν γιατί. Εγώ δεν έχω έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες συμπεριφορές και δεν θα επέτρεπα να έρθουν δίπλα τέτοιοι. Αν αισθανθείς καταξιωμένος μετά δεν έχεις τίποτα άλλο να θες», δήλωσε μεταξύ άλλων στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο ίδιος μίλησε για τη συνεργασία του με Έλληνες τραγουδιστές και αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Λύρας, ο σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα, ήταν εκείνος που τον πήρε τηλέφωνο και του πρότεινε να γυρίσει το βίντεο κλιπ της. «Ένιωσα ότι ήθελα να το κάνω κι έτσι ξεκίνησα να δουλεύω με την Πέγκυ, με τον Γιώργο Μαζωνάκη, με λίγους ανθρώπους, δεν κάνω πολλά βίντεο κλιπ πλέον, με την Πάολα που είναι πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος. Αν κάποιοι θεωρούν ότι δούλεψα με τραγουδιστές για τα χρήματα, δεν είναι έτσι».

https://streamable.com/a5oelm