Κωνσταντίνος Τζούμας: Η απώλεια της μητέρας του, οι εξωσυζυγικές σχέσεις του πατέρα του και το GNTM
Νέα

Κωνσταντίνος Τζούμας: Η απώλεια της μητέρας του, οι εξωσυζυγικές σχέσεις του πατέρα του και το GNTM

Κωνσταντίνος Τζούμας: Η απώλεια της μητέρας του, οι εξωσυζυγικές σχέσεις του πατέρα του και το GNTM

«Θα ενδώσω στα στερεότυπα, όχι στις "χοντράδες"»

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας, Κωνσταντίνος Τζούμας, καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» αναφέρθηκε στην σημασία που έχει το ραδιόφωνο στη ζωή του αλλά και στις περιπτώσεις που έχει αυτολογοκριθεί.

«Μακροβιότερος είμαι κι εγώ, 78 χρονών. Μαζί με τις εκπομπές πάω κι εγώ. Το ραδιόφωνο είναι μαγική εικόνα χωρίς εικόνα. Χωρίζει τη ζωή μου στον πριν και το μετά. Είναι μεγάλη υπόθεση αυτή, το ότι έχω κάτι, ειδικά στην καραντίνα, που όλοι οι συνάδελφοι έκαναν αμάν για κάποιον ρόλο. Εγώ είχα αυτό και το “Έτερος εγώ” και το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” παράλληλα. Αλλά το ραδιόφωνο, καθημερινά με έχει κρατήσει σε μία πειθαρχία. Δεν είχα να ξυπνήσω όποτε θέλω, ούτε ξέρω που θα βρισκόμουν σήμερα», δήλωσε ενώ σε ερώτηση για το αν έχει αυτολογοκριθεί, απάντησε:

«Όχι, έχω κάνει τα μύρια όσα. Λέω ότι μου κατέβει. Δεν έχω υποστεί κανενός είδους λογοκρισία. Αυτολογοκρίνομαι, σκηνοθετώ τη ζωή μου με λίγα λόγια. Θέλω να με βλέπω κάπως αλλιώς, να μην είναι η καθημερινότητα χύμα στο κύμα. Θα ενδώσω στα στερεότυπα, όχι στις “χοντράδες”. Είναι ο λόγος που έφευγα από τον Πειραιά και ανέβηκα το συντομότερο προς την Αθήνα. Και πριν από το #metoo δεν έλεγα πράγματα ενοχλητικά. Και πριν φυλαγόμουν. Δεν έχω ακούσει ποτέ αρνητικό σχόλιο σε κοπλιμέντο που έχω κάνει».

Για το αν ισχύει ότι έβλεπε GNTM: «Για πλάκα το είχα πει αλλά πήρε τεράστιες διαστάσεις. Ότι μου είχαν κάνει πρόταση, ότι αρνήθηκα. Το έχω δει μια φορά. Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν ασχολούμαι με το ίντερνετ, διαβάζω εφημερίδες, παραδοσιακά. Ακούω τους πάντους, διαβάζω τις συνεντεύξεις όλων. Κάνω όχι συνεντεύξεις, συζητήσεις, podcast στο ραδιόφωνο. Έχω καλέσει τον Τσαφούλια, ο οποίος είναι πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, τον Στάνκογλου που είναι πιο παιχνιδιάρης, τη Βίκυ Καγιά που έχει αυτά τα επίμονα, φλύαρα πόδια και τον νεαρό υπουργό 38χρονών Πιερρακάκη. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Τόσο νέος και σε αυτή τη θέση…»

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας, αποκάλυψε αν ακούει κομμάτια της εκπομπής του στο σπίτι του, περιέγραψε την εμπειρία της συμμετοχής του σε casting σε ταινία του Θοδωρή Αγγελόπουλου και εξέφρασε τις απόψεις του για τις ταινίες του Οικονομίδη και Λάνθιμου.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας μίλησε για την βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας που είχε ο πατέρας του στον Πειραιά. Επίσης, αναφέρθηκε στο θάνατο της μητέρας του που του στοίχισε πολύ. Μιλώντας για τον πατέρα του, αναφέρθηκε και στις εξωσυζυγικές σχέσεις που διατηρούσε.

«Τα έφαγε στις γυναίκες ο πατέρας μου. Κληρονόμησε 24 χρονών τα πάντα από τον πατέρα μου. Η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν 15 χρονών. Τότε έχασα κάθε ενδιαφέρον. Δεν την πένθησα, έκανα τον ψυχρό και τον αδιάφορο, ειδικά σε εκείνους που μου χτυπούσαν την πλάτη. Δεν πρόλαβα να πω τίποτα στη μάνα μου, ούτε στον πατέρα μου».

Ο ίδιος μίλησε για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του πατέρα του: «Ήρθε μία γυναίκα, η Λέλα στο σπίτι, ρώτησε αν είναι εκεί η μητέρα μου ή ο πατέρας μου και είπα όχι. Έμεινα να τη χαζεύω, ήταν πολύ όμορφη και “αμαρτωλή”. Δεν το είπα στη μητέρα μου, ούτε στη γιαγιά, στον πατέρα μου το είπα κατ’ ιδίαν. Μου έβαλε χαρτζηλίκι στην τσέπη».