Κώστας Αποστολάκης: «Νομίζουν ότι μπορώ να αποκαλύψω τους λόγους που γύρισα στον Χριστό»
Νέα

Κώστας Αποστολάκης: «Νομίζουν ότι μπορώ να αποκαλύψω τους λόγους που γύρισα στον Χριστό»

Κώστας Αποστολάκης: «Νομίζουν ότι μπορώ να αποκαλύψω τους λόγους που γύρισα στον Χριστό»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με την πίστη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε ο Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

Ο ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε ότι την περασμένη εβδομάδα είχε πάει στο Άγιο Όρος με μια παρέα φίλων είπε χαρακτηριστικά ότι:  «Εκεί πας για προσωπικούς λόγους. Εκεί ησυχάζεις. Ευλογηθήκαμε και γυρίσαμε».

«Προτεραιότητά μου είναι να ζητήσω συγγνώμη από ανθρώπους που έβλαψα και ζημίωσα. και μετά να ζητήσω συγγνώμη και από ψηλά», πρόσθεσε.

Ο ίδιος μίλησε για το πώς του αποκαλυφθηκε ο Χριστός: «Μου λένε διάφοροι άνθρωποι πες μου για την εμπειρία σου. Την εμπειρία μου μπορώ να την πω μέχρι ένα σημείο. Ο λόγος πηγαίνει πολύ βαθιά αλλά εκεί που σταματά βγαίνει ο ουρανός. Νομίζουν ότι μπορώ να αποκαλύψω τους λόγους για τους οποίους γύρισα στον Χριστό. Ο Χριστός δεν ανακαλύπτεται, αποκαλύπτεται. Είναι πολύ προσωπικό θέμα η πίστη. Εξάλλου αν ανακαλυπτόταν ο Χριστός με λόγο, θα το είχε λύσει κι η επιστήμη » είπε ο Κώστας Αποστολάκης.

«Συνέβη μια μέρα στο σπίτι μου, αλλά ξέρεις κάτι πρέπει να το καλέσεις. Είμαστε ελεύθεροι από όλα και μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε… Δεν με φτάνει αυτή η ζωή για να διορθωθώ. Προσπαθώ να συγχωρηθώ και να ελεηθώ» συμπλήρωσε ο Κώστας Αποστολάκης.

«Ήμουν εγωιστής»

Επίσης, μίλησε για τη ζωή του πριν πλησιάσει τον Θεό.

«Η ζωή μου ήταν κουραστική αλλά εγώ νόμιζα ότι ήταν διασκεδαστική. Τώρα νιώθω ευλογημένος. Ήμουν εγωιστής και περήφανος πριν. Ήθελα να εξυπηρετώ τον εαυτό μου. Οι άλλοι ήταν προϊόντα για μένα. Το θέμα είναι να τα έχεις καλά με όσους σε αντιπαθούν και όχι με όσους σε συμπαθούν», παραδέχτηκε.

«Όταν προσευχηθείς σου εμφανίζονται όλα διαφορετικά και γίνονται αποκαλύψεις. Και εγώ πίστευα ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου. Μετά γλύκαναν όλα μέσα μου και ξεκίνησα να σκέφτομαι τους άλλους πρώτα και μετά τον εαυτό μου», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά την κόρη του, είπε: «Το παιδί σου δεν γίνεται να μην το αγαπάς. Η κόρη μου είναι 10 χρονών τώρα. Αυτή, η πρώην σύζυγός μου και η πεθερά μου είναι η πραγματική μου οικογένεια».

«Είναι στόχος ζωής»

Τέλος, για τον ρόλο που ενσαρκώνει στη σειρά «Άγιος Παΐσιος», αποκάλυψε: «Περπατούσα στο Άγιο όρος και χτύπησε το τηλέφωνο. Ήμουν με τον γιο του Ήμελλου και επέμενε να το σηκώσω. Ήταν από την εταιρεία για τη σειρά».

«Με αυτή τη σειρά ευλογήθηκα. Το σενάριο είναι πιστό στην πραγματική ζωή του Αγίου. Έχω διαβάσει τη ζωή Του και τη διάβασα και μετά. Μάλιστα, μια φράση που έχει πει, «Αυτός που με ταπεινώνει είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης μου», είναι πλέον στόχος ζωής μου», ανέφερε.