Κώστας Φραγκολιάς: «Θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου τηλεοπτικά»
Πρωινές εκπομπές

Κώστας Φραγκολιάς: «Θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου τηλεοπτικά»

Κώστας Φραγκολιάς: «Θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου τηλεοπτικά»

Η πρόταση και το ενδεχόμενο να την προτείνει σε άλλο κανάλι αν δεν τα βρει με τον Alpha

Για το τηλεοπτικό του μέλλον και αν αυτό θα συνεχίσει να είναι στον Alpha και στο Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος δήλωσε ανοιχτός στο να κάνει και κάτι δικό του και αποκάλυψε ότι είχε κάνει προτάσεις στο κανάλι, οι οποίες δεν ευδοκίμησαν.

«Το συμβόλαιο λήγει, αλλά έχει πέσει το τηλεφώνημα για να καθορίσουμε ένα ραντεβού και να μιλήσουμε για του χρόνου. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις με το κανάλι για να κάνω και κάτι άλλο. Καλές προϋποθέσεις υπάρχουν, οπότε φαντάζομαι ότι όλα θα είναι καλά. Εννοείται ότι θέλεις να κάνεις και κάτι δικό σου, ειδικά αν το πιστεύεις και σου ταιριάζει, αλλά δεν εξαρτάται 100% από εμάς» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς στο Open Weekend και τη Βίκυ Δέτσικα.

«Παλιότερα πριν από δύο χρόνια είχα προτείνει κάτι, συζητήσαμε και δεν ευδοκίμησε. Σίγουρα θα το προτείνω στο κανάλι. Αν δεν ευδοκιμήσει, δεν πετύχουμε κάτι, δεν τα βρούμε για του χρόνου κι υπάρξει συζήτηση κάπου αλλού, θα το πρότεινα . Μια χαρά είμαστε στο Happy Day, είναι φίλοι μου και σχεδόν οικογένειά μου. Δεν νιώθω ότι είναι δεδομένη η θέση μου εκεί. Κάθε μέρα πρέπει να δίνουμε εξετάσεις για την καθημερινότητα» πρόσθεσε.