Κώστας Καραφώτης: «Έχω ψάξει κινητό, ήταν ότι χειρότερο έχω κάνει»
Νέα

Κώστας Καραφώτης: «Έχω ψάξει κινητό, ήταν ότι χειρότερο έχω κάνει»

Κώστας Καραφώτης: «Έχω ψάξει κινητό, ήταν ότι χειρότερο έχω κάνει»

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συνεργασία του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την προσωπική του ζωή και τις επισκέψεις του στον ψυχολόγο

Τυχερός και χαρούμενος δηλώσε ο Κώστας Καραφώτης για τη συνεργασία του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο «Παλλάς», εκεί όπου τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού και ο κόσμος μπορεί να παρακολουθήσει με ασφάλεια μια μουσική «παράσταση».

Ο τραγουδιστής μίλησε στο «ΜΕGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην Ιατρική με την οποία ποτέ δεν ασχολήθηκε, ενώ αποκάλυψε και το χειρότερο που έχει κάνει ποτέ σε σχέση.

«Νιώθω τυχερός που η Νατάσα επέλεξε αυτή τη σεζόν να κάνει τη μουσική της παράσταση σε θέαρο. Από την άλλη αυτό που συνέβη στα μαγαζιά και τη διασκέδαση ήταν τραγικό για τους μουσικούς, τους τραγουδιστές και μία τεράστια αλυσίδα ανθρώπων που δουλεύουν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε μεταξύ άλλων και απάντησε στις αντιδράσεις που υπήρξαν από μερίδα συναδέλφων του για το γεγονός ότι εκείνος εργάζεται, ενώ τα νυχτερινά κέντρα παραμένουν κλειστά:

«Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας σε θεατρικό χώρο, όπου υπάρχουν καθήμενοι με μάσκες, δεν νομίζω πως μπορεί να μας κατηγορήσει κάποιος για αυτό».

«Ξέρω ότι υπάρχουν αντιδράσεις και δεν ξέρω αν και γω ήμουν θυμωμένος, ίσως κάποια στιγμή να έλεγα πράγματα που δεν τα εννοούσα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι και λίγο δίκοπο το μαχαίρι. Αυτή τη στιγμή εμείς παρουσιάζουμε μουσική σε ανθρώπους που κάθονται ακίνητοι με μάσκα στο πρόσωπο. Φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι και για εμάς να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας. Δεν είναι δηλαδή ότι εμείς διασκεδάζουμε και ο κόσμος από κάτω χορεύει ή πίνει στο Παλλάς και οι υπόλοιποι δεν μπορούν» συμπλήρωσε.

Αν και όλοι τον γνωρίζουμε ως τον τραγουδιστή μεγάλων επιτυχιών, εκείνο που δεν γνωρίζει το κοινό είναι ότι έχει πτυχίο Ιατρικής! Η Ιατρική μπήκε στον «πάγο» και αφοσιώθηκε στο τραγούδι, το οποίο δεν σκέφτηκε ποτέ να το παρατήσει.

«Δουλεύω με τον εαυτό μου ασταμάτητα. Πάω σε ψυχολόγο εδώ και πολύ καιρό σταθερά», τόνισε.

Ο τραγουδιστής δήλωσε «άνθρωπος της μέρας» και όταν δούλευε νύχτα σε χειμερινή σεζόν είχε να δει τον ήλιο 5 με 6 μήνες, καθώς ξυπνούσε αργά.

«Δεν είμαι ορκισμένος εργένης. Και έχω και με έχουν ζηλέψει. Έχω ψάξει κινητό, ήταν ότι χειρότερο έχω κάνει», είπε και πρόσθεσε ότι τον φλερτάρουν σε φυσιολογικό βαθμό μέσα από τα social media και μπλοκάρει σε ακραίες περιπτώσεις και συμπεριφορές.

Ο Κώστας Καραφώτης κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Εγώ ή Κανένας», με τη μουσική και τους στίχους να υπογράφουν ο Χρήστος Σαντικάι και ο Γρηγόρης Μπαξιβανέλης αντίστοιχα.