Κώστας Καζάκας: Η αντίδρασή του όταν είδε από κοντά την Ελένη Μενεγάκη – «Τελικά ήταν αληθινή…»
Late night shows

Κώστας Καζάκας: Η αντίδρασή του όταν είδε από κοντά την Ελένη Μενεγάκη – «Τελικά ήταν αληθινή…»

Κώστας Καζάκας: Η αντίδρασή του όταν είδε από κοντά την Ελένη Μενεγάκη – «Τελικά ήταν αληθινή…»

Αξέχαστη η συνάντηση με την παρουσιάστρια

Ένας από τους ρόλους της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» που ξεχώρισαν ήταν ο «Μπουκουράν». Ο Κώστας Καζάκας μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, την φιλία που τον συνδέει με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και αποκάλυψε με ποιον ηθοποιό τον μπερδεύουν συνήθως.

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στον Βόλο, όμως σε ηλικία 9 ετών μετακόμισε στο Κερατσίνι, καθώς ο πατέρας του δούλευε στην ιχθυόσκαλα. Όταν ανακοίνωσε στον πατέρα του πως ήθελε να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής, η αντίδρασή του ήταν έξαλλη.

«Όταν του είπα ότι δεν θα γίνω καπετάνιος, που ήθελε αυτός πάρα πολύ, και ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, έγινε ψιλοέξαλλος. Οπότε αποφάσισα και το έκανα μόνος μου, με τη βοήθεια της γιαγιάς», δήλωσε ο ηθοποιός.

Από τις πρώτες του γνωριμίες ως σπουδαστής της υποκριτικής ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με την οποία συμπρωταγωνιστεί στην σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε και ένα αστείο περιστατικό από τα φοιτητικά τους χρόνια:

«Παίζαμε σκηνές μαζί και όταν δεν έβλεπε ο καθηγητής της έλεγα «καπετάνισσα, είναι εντάξει το ψάρι;» και εκείνη απαντούσε «το έχω ξύσει» και έκανε την ανάλογη κίνηση».

Ως ηθοποιός έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία, ιδιαίτερα στην Κύπρο, όπου και έμεινε 30 χρόνια. Για την επιτυχία δήλωσε πως «δεν φτάνει να είσαι καλός ηθοποιός, χρειάζεται και η τύχη. Νομίζω ότι την τύχη την είχα με το μέρος μου».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στην κυπριακή σειρά «Στο παρά 5», μία σειρά που είχε προηγηθεί από την ομώνυμη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. Ήταν μία σειρά που ξεκίνησε σαν ένα πεντάλεπτο κωμικό ενσταντανέ προτού προβληθούν οι ειδήσεις, στη συνέχεια έγινε 35λεπτη σειρά και κράτησε για πέντε χρόνια.

«Σε ένα ταξίδι που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μου είπε «μωρέ, πες τίποτα, μη κάνω κανένα guestάκι». Έγιναν κάποιες κουβέντες, τελικά δεν έτυχε να το κάνει… Στον πολύ κόσμο και οι δύο γίναμε γνωστοί από μία σειρά με το ίδιο όνομα».

Αλησμόνητη θα του μείνει η συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη: «Έλεγα πόσο όμορφη είναι. Έλεγα, εντάξει, είναι και τα φίλτρα, πάω δίπλα της και λέω είναι αληθινή! Είναι υπέροχη, μου συμπεριφέρθηκε λες και και γνωριζόμασταν χρόνια».

Για τον ρόλο του Μπουκουράν στους «Συμπέθερούς από τα Τίρανα» δήλωσε πως είναι λατρεμένος και τον χαροποίησε πολύ η μεταφορά του έργου από το θεατρικό σανίδι στην τηλεόραση.

Φυσικά υπάρχουν κι εκείνοι που μπερδεύουν το επίθετό του και νομίζουν πως συνδέεται με τον Κωνσταντίνο και Κώστα Καζάκο. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ένα αστείο περιστατικό:

«Στα πρώτα έργα που έπαιζα ήμουν Κωνσταντίνος Καζάκας. Έχω τελειώσει από παράσταση, βγαίνουν δύο ηλικιωμένες κυρίες και ακούω την μία να λέει: “Καλός είναι ο γιος, αλλά τον περίμενα πιο όμορφο παλικάρι».

Μετά τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» ο Κώστας Καζάκας θα συμμετέχει σε νέα σειρά του MEGA, για την οποία δεν μπόρεσε να αποκαλύψει περισσότερα.