Κώστας Καζάκας: Θα επιστρέψει στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα»;
Νέα

Κώστας Καζάκας: Θα επιστρέψει στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα»;

Κώστας Καζάκας: Θα επιστρέψει στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα»;

Τι είπε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!»

Μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές της σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», με τον έρωτα ανάμεσα στον Μπουκουράν και την Πένη να είναι εκείνος που μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Ο Κώστας Καζάκας, ο οποίος υποδύεται τον Μπουκουράν στο σίριαλ του MEGA, μίλησε στο «Τι Λες Τώρα!» μαζί με τον γιο του Μιχάλη, για τη σειρά και όχι μόνο.

«Είμαι καλά, μου λείπει ήδη η Ελλάδα, έπρεπε να έρθω στην Κύπρο», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός ξεκινώντας την κουβέντα.

«Να μην ανησυχεί ο κόσμος γιατί θα επανέλθω σύντομα. Έγινε ατύχημα, με απελάσανε αλλά θα επιστρέψω», λέει για τον ρόλο του και αποκαλύπτει το μεγαλύτερο πειραχτήρι της σειράς.

Για την σχέση με τον γιο του Μιχάλη, ο οποίος είναι και αυτός ηθοποιός, τόνισε: «Έχουμε επαφή, χαίρομαι που πάει καλά αν και είναι φρέσκος. Αν κάτι δε μου αρέσει, του το λέω όχι όμως για να τον κομπλάρω. Του το λέω συμβουλευτικά, τον συμβουλεύω να βγάζει την αλήθεια του ρόλου γιατί το θέατρο είναι αλήθεια», με τον Μιχάλη να δηλώνει από τη μεριά του:

«Κάνω και ‘γω παρατηρήσεις. Συγκρουσιακή σχέση δε θα έλεγα ότι έχουμε. Έχουμε μια επαφή γιατί μπορούμε να συζητάμε για τη δουλειά μας και καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα».

«Είμαι περήφανος και συγκινημένος για αυτήν την επιτυχία γιατί του αξίζει», συμπλήρωσε ο Μιχάλης.