Oι τελευταίες προβλέψεις του 2021 και οι πρώτες του 2002: Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα 27/12- 2/2 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη;
ΖΩΔΙΑ

Oι τελευταίες προβλέψεις του 2021 και οι πρώτες του 2002: Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα 27/12- 2/2 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη;

Oι τελευταίες προβλέψεις του 2021 και οι πρώτες του 2002: Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα 27/12- 2/2 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη;

Μια νέα χρονιά ξεκινά!

Πώς θα βρει η νέα εβδομάδα τα ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης κάνεις τις τελευταίες προβλέψεις για το 2021 και τις πρώτες του 2022!

Κριός

Το τέλος του χρόνου σας βρίσκει σε κατάσταση κοινωνικής έντασης και η αλλαγή της Πρωτοχρονιάς υπόσχεται να περάσετε αρκετά διασκεδαστικά. Με τον κυβερνήτη σας Άρη να προχωρά στον Τοξότη και τον Δία να εισέρχεται στους Ιχθύς, οι οιωνοί μιλούν για σημαντικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν τους πρώτους μήνες. Τις μέρες που ακολουθούν παίρνετε τις πρώτες γεύσεις αυτών. Η ανάδρομη Αφροδίτη ενισχύει τον νόστο για παλιές καλές εποχές και την ευκαιρία να συναντήσετε παλιούς γνώριμους και να θυμηθείτε ωραίες στιγμές και περιόδους του παρελθόντος. Τέλος ο Ερμής θα σας διατηρήσει σε κίνηση, θα συμβάλλει για να διακριθείτε κοινωνικά όσοι το επιδιώξετε και για κάποιους, θα βοηθήσει να ταξιδέψετε εκεί που θέλετε.

Ταύρος

Ενδιαφέρουσα προβλέπεται η αλλαγή της χρονιάς. Οι υποχρεώσεις και οι περιορισμοί υποχωρούν αρκετά αυτές τις μέρες, σας δίνεται περισσότερος ελεύθερος χρόνος και χώρος για να κινηθείτε. Συγκριτικά με άλλους ευνοείστε στα αισθηματικά, στα ταξίδια και στις μετακινήσεις. Φροντίστε να έχετε εναλλακτικές για κάθε αιφνίδιο ενδεχόμενο ανατροπής των προγραμμάτων. Η Αφροδίτη ανάδρομη δεν φέρνει αυτά που θέλετε, όπως προηγούμενες χρονιές και προκαλεί μια σειρά καθυστερήσεων σε ερωτικά και κοινωνικά ενδιαφέροντα.

Δίδυμοι

Καθώς ο Ιανουάριος διαδέχεται τον Δεκέμβριο, ο Ερμής προηγείται του Ήλιου στον Αιγόκερω και σας βοηθά να προγραμματίσετε σωστά την καθημερινότητά σας και να πετύχετε αυτά που θα επιδιώξετε. Η Αφροδίτη συμβάλλει σε μικρούς ανεφοδιασμούς, έστω και με αργό ρυθμό. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς προαναγγέλει μια νέα εποχή, τόσο για την καριέρα, όσο και για τις βασικές σας σχέσεις. Το 2022, από τις πρώτες του μέρες, σας χαμογελά…

Καρκίνος

Θα πρέπει να επιμεληθείτε τον συντονισμό των δραστηριοτήτων σας και να προνοήσετε την αιφνίδια ανατροπή των κοινωνικών σας προγραμμάτων, έτσι ώστε να μην αιφνιδιαστείτε, αλλά να φροντίσετε να έχετε εναλλακτικές για κάθε περίπτωση. Ερωτικά είστε σε μεταβατική περίοδο και αρκούντως ικανοποιητική αυτές τις μέρες. Ο Άρης στον Τοξότη θα σας δελεάσει για ριψοκίνδυνα εγχειρήματα που πρέπει όμως να τα αποφύγετε.

Λέων

Η αλλαγή του χρόνου την φορά αυτή σας βρίσκει περισσότερο αισιόδοξους και λιγότερο προβληματισμένους. Επιβιώσατε των δυσκολιών και των αντιξοοτήτων και καταφέρατε να προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα. Τώρα δεν έχετε παρά να στήσετε το σκηνικό που θέλετε στα όρια που σας επιτρέπονται. Με βοηθό τον Άρη από τον Τοξότη θα βγείτε κερδισμένοι και στα τυχερά παιχνίδια, αν συμμετέχετε, αλλά και στις ερωτικές σας επιδιώξεις.

Παρθένος

Οι μέρες που ακολουθούν, καθώς περνάτε το κατώφλι του 2022 σας βρίσκουν με αύξηση καθηκόντων και με έκτακτα τρεχάματα. Έχετε όλες τις προοπτικές να περάσετε όμορφα, αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές. Ο απολογισμός για τη χρονιά που φεύγει είναι εξουθενωτικός αλλά παράλληλα και ικανοποιητικός, γιατί όχι μόνο επιβιώσατε των δυσκολιών, αλλά πετύχατε σε δύσκολες αναμετρήσεις, κάνατε γνωριμίες και εμπνευστήκατε ιδέες για να διανύσετε ανώδυνα τη δύσκολη αυτή εποχή.

Ζυγός

Η Πρωτοχρονιά του 2022 σας βρίσκει κουρασμένους, αλλά βαθιά ικανοποιημένους. Προβλέπεται ότι θα χαρείτε τις μέρες αυτών των εορτών με αγαπημένα πρόσωπα, θα ανατρέξετε σε γνώριμα μέρη και στις κουβέντες σας με την παρέα σας θα βρείτε εκτόνωση στην ανάμνηση παλαιών, καλύτερων εποχών, των οποίων θα είστε ο βασικός αφηγητής. Ερωτικά δείξτε κατανόηση και οικογενειακά, μεγαλύτερη υπομονή.

Σκορπιός

Παρόλο που δεν το πιστεύετε, σας διαβεβαιώ ότι την Πρωτοχρονιά θα περάσετε όμορφα. Λίγο πριν κλείσει το 2021 θα κουραστείτε με την τακτοποίηση διάφορων εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει. Μπορείτε να οργανώσετε εορτασμούς με φιλικά, ή οικογενειακά πρόσωπα και να ανταλλάξετε ευχές. Το 2022 θα είναι καλύτερο και συναισθηματικά περισσότερο αποκαταστατικό. Δρασκελίζοντάς το, φιλοσοφήστε λίγο όλες τις κακοτοπιές που περάσατε και τις απώλειες που είχατε.

Τοξότης

Με οδηγό τον διερχόμενο Άρη από το ζώδιό σας, τις μέρες που ακολουθούν, έχετε όλη τη δυνατότητα να κάνετε αυτό που θέλετε, ή να οργανώσετε αυτά που σας αρέσουν. Συναισθηματικά και οικονομικά παραμένουν κάποια εμπόδια, αλλά είναι ζήτημα χρόνου να ξεπεραστούν. Η εναλλαγή των εντυπώσεων θα είναι ευχάριστη και οι ιδέες σας για μετακινήσεις συχνά αιφνίδιες. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς προοιωνίζει μια βελτίωση για ότι δυσκολία περάσατε οικογενειακά και θα φέρει και μια μεγαλύτερη δικαίωση για ότι το 2021 δεν σας αναγνώρισαν οι άλλοι.

Αιγόκερως

Έντονες προβλέπονται οι μέρες που θα ακολουθήσουν και εξαιρετικά κοινωνικό, αλλά και καταναλωτικό το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Αναστατώσεις και αιφνιδιασμοί είναι μέσα στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Κάποιοι θα μπορέσετε να φύγετε μακριά για να ξεχαστείτε από τις έγνοιες και να ξεκουραστείτε ψυχολογικά. Κάποιοι άλλοι θα εκφράσετε τον κοινωνικό και τον φιλόξενο χαρακτήρα σας, στο όνομα των εορτών της Πρωτοχρονιάς.

Υδροχόος

Η αλλαγή της χρονιάς στη δική σας περίπτωση θα έχει πολλούς αιφνιδιασμούς. Μπορεί να μην καταφέρετε να κάνετε αυτό που θέλετε, αλλά δεν θα περάσετε και άσχημα. Παρόλο που δεν είσαστε άνθρωποι του προγράμματος, θα ανεχτείτε να το υποστείτε. Και αυτό γιατί το χρειάζονται εκείνοι με τους οποίους συμβιώνετε. Κάποιοι όμως θα δουλέψετε πολύ τις μέρες αυτές, καθώς το απαιτεί το αντικείμενο της δουλειάς σας.

Ιχθύες

Για σας, η καινούρια χρονιά προβλέπεται καθοριστική, μεταμορφωτική και αναγεννησιακή. Κάποια πρώτα μηνύματα θα σας δοθούν τις επόμενες μέρες και όσοι δεν τα εισπράξετε, θα τα διαισθανθείτε. Η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να έχετε τις μέρες αυτές, μια και η επικείμενη συνάντησή του με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα αλλάξει εξ ολοκλήρου όλη τη δομή της ζωής σας. Προς το παρόν, τηρήστε τα έθιμα που ξέρετε και προσπαθήστε να είστε με ανθρώπους που σας κατανοούν και σας αγαπούν.