Κώστας Παπαδόπουλος: Τι αποκάλυψε για τους μισθούς των «Μαχητών», την αμοιβή του Τριαντάφυλλου και τα κιλά
Νέα

Κώστας Παπαδόπουλος: Τι αποκάλυψε για τους μισθούς των «Μαχητών», την αμοιβή του Τριαντάφυλλου και τα κιλά

Κώστας Παπαδόπουλος: Τι αποκάλυψε για τους μισθούς των «Μαχητών», την αμοιβή του Τριαντάφυλλου και τα κιλά

Ο ζαχαροπλάστης μίλησε για τα κιλά που έχασε, την αποχώρηση του τραγουδιστή αλλά και την Ελένη Χαμπέρη

Ένα μήνα εκτός Survivor είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο έχοντας χάσει 15 κιλά, τα οποία δεν θέλει να ξαναπάρει.

«Μπήκα 97 και είμαι 81-82 κιλά τώρα. Πιστεύω ότι βγήκα πιο καλός», σχολίασε στο Happy Day και συνέχισε: «Κάθε μέρα μου λείπει και πιο πολύ. Θα ήθελα ακόμα να είμαι μέσα. Είναι εμπειρία ζωής, το παρακολουθώ. Εγώ μπήκα για να ζήσω την εμπειρία και την απόλαυσα, βγαίνοντας έξω είδα τα παιδάκια να φωνάζουν και κατάλαβα τι συμβαίνει».

«Όλοι οι χαρακτήρες είναι ίδιοι, δεν είναι ρόλοι, απλώς πετάγαμε 3 επεισόδια ακόμα, δεν χώραγαν να μπουν. Το 24ωρο μέσα σε 2μιση ώρες δεν χωράει», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στο αν τους μεταφέρθηκαν νέα από τα παιδιά που μπήκαν στην πορεία:

«Σε εμένα δεν ήρθε να πει κανείς κάτι. Στην μπλε καλύβα συνέβη, όχι στην κόκκινη. Είχε ακουστεί και στο συμβούλιο αλλά δεν γνωρίζω ποιος μίλησε».

Αναφορικά με την Ελένη Χαμπέρη: «Είναι ένα αληθινό κορίτσι, έχει μεγάλη εξέλιξη και είναι και πολύ δουλευταρού. Δεν χωρούσε να φανεί αυτό. Όλοι οι παίκτες έχουμε την ίδια ανάγκη πιστεύω για το έπαθλο».

Για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου: «Δεν περίμενα ότι θα φύγει, έβλεπα ότι μπορούσε να πάει τελικό. Θεωρούσα ότι θα πάει στον τελικό άδικα. Δεν περίμενα να φύγει τόσο νωρίς, περίμενα ότι θα φύγει η Καρολίνα. Έχει ακουστεί ότι παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα αλλά δεν το ξέρω. Πιο απλός άνθρωπος, πιο λίγα έξοδα, πιο δυναμικός, πιο πολλά».

Αναφορικά με τα χρήματα των «Μαχητών»: «Η Acun Media είναι πάρα πολύ καλή και δίκαιη. Όλοι οι “Μαχητές” έπαιρναν τον ίδιο μισθό. Ούτε ένας δεν έπαιρνε κάτι παραπάνω. Τώρα πώς εξελίσσεται το παιχνίδι δεν ξέρω».

https://streamable.com/k3szpm

Όσον αφορά στον Σάκη και τη Μαριαλένα: «Πλέον το παιχνίδι αλλάζει, δεν ψηφίζουν. Ο καλύτερος player επιλέγει ποιος θα είναι υποψήφιος, οπότε τώρα που είναι δύο εναντίον πέντε, ο Σάκης δεν πρέπει να κάνει λάθος. Αυτό που μοιράζονται οι δυο τους είναι την ψυχή και την καρδιά τους, είναι πλατωνικό. Το σώμα τους όχι».

https://streamable.com/jtlffo