Κώστας Τσουρός: Είμαι πολύ παιδί της μαμάς. Της χρωστάω αυτό που είμαι σήμερα»
Ελλάδα

Κώστας Τσουρός: Είμαι πολύ παιδί της μαμάς. Της χρωστάω αυτό που είμαι σήμερα»

Κώστας Τσουρός: Είμαι πολύ παιδί της μαμάς. Της χρωστάω αυτό που είμαι σήμερα»

Η τρυφερή σχέση με τη μητέρα του και οι σκέψεις για δική του οικογένεια

«Παιδί της μαμάς» δηλώνει ο Κώστας Τσουρός στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα και τον Πάνο Τσουκαρά.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη σχέση του με τη μητέρα του, την προσωπική του ζωή, ενώ έκανε και τον απολογισμό της πορείς του, μέχρι σήμερα.

Για τη μητέρα σου μιλάς πάντα τρυφερά. Πρέπει να είναι πολύ ξεχωριστή η σχέση σας.

Έχει περάσει από πολλά κύματα η σχέση μας. Θυμάμαι στην εφηβεία να της λέω «μη με φιλάς και μας δει ο κόσμος», ξέρεις όλα αυτά που κάνουν τα μικρά αγόρια, αλλά είμαι πολύ παιδί της μαμάς. Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός και έλειπε πολύ από το σπίτι και η μητέρα μου χρειάστηκε να μεγαλώσει μόνη της ουσιαστικά εμένα και την αδελφή μου. Αυτό μας έδεσε περισσότερο και της χρωστάω αυτό που είμαι σήμερα.

Η προσωπική σου ζωή δεν έχει βρεθεί ποτέ στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Ονειρεύεσαι να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια;

Πιστεύω ότι η προσωπική μου ζωή δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τον κόσμο. Δεν είμαι ούτε ηθοποιός ούτε τραγουδιστής. Είναι πολύ σημαντική απόφαση να γίνεις γονιός και να βγάλεις έναν σωστό άνθρωπο στην κοινωνία. Όμως δεν νιώθω έτοιμος να αναλάβω το μεγάλωμα ενός παιδιού.

Κάνοντας έναν απολογισμό στην πορεία σου μέχρι τώρα, θεωρείς ότι τα κατάφερες καλά;

Δεν μου αρέσει να κάνω απολογισμούς. Είμαι άνθρωπος που κοιτάω μπροστά και προχωράω. Όποιος προχωράει και κοιτάει πίσω σκοντάφτει. Η γενική αίσθηση που έχω είναι πως τα έχω καταφέρει καλά έως τώρα. Θα ήμουν αγνώμων αν είχα παράπονο από τη ζωή. Έχω την υγεία μου, την οικογένειά μου και τη δουλειά μου. Προχωράω στη ζωή μου μέρα με τη μέρα

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα