Κώστας Τσουρός: «Τι έπαθε για να της στείλετε μηνύματα συμπαράστασης;»
Πρωινές εκπομπές

Κώστας Τσουρός: «Τι έπαθε για να της στείλετε μηνύματα συμπαράστασης;»

Κώστας Τσουρός: «Τι έπαθε για να της στείλετε μηνύματα συμπαράστασης;»

Οι δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού προκάλεσαν διαφωνία στο «Mega Καλημέρα»

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μετά την αποχώρηση από το «Πρωινό», πραγματοποίησε η Δούκισσα Νομικού, η οποία μίλησε στις κάμερες ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα έχουν συμβεί με τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή.

Τη στάση της και τα όσα είπε σχολίασαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με τον Κώστα Τσουρό να αναρωτιέται με τα λεγόμενά της, την Ελεονώρα Μελέτη να του απαντά και τον Θανάση Πάτρα να παίρνει το μέρος του δημοσιογράφου.

«Συγγνώμη ρε παιδιά, ούτε για το αν θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 δεν απάντησε, που το έγραψε η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ότι “παραμένει στην οικογένειά μας”», είπε ο Κώστας Τσουρός και ρώτησε:

«Τι έπαθε για να της στείλετε μηνύματα συμπαράστασης;».

«Κι εγώ ήμουν ανάμεσα σε αυτούς. Συγγνώμη ρε παιδιά όταν έχεις πάει και μια φορά στο σπίτι της, έχεις και μια προσωπική επαφή και ξέρω ότι μπορεί να περνάει μια περίοδο δύσκολη, είτε στα επαγγελματικά της είτε στα προσωπικά της, θα της στείλω ένα μήνυμα να της πω “σε σκέφτομαι, κάνε υπομονή, θα περάσει κι αυτό”. Δεν είναι κακό», απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Τι έγινε δηλαδή ρε παιδιά τόσο τρομερό; Έκλεισε μια συνεργασία, δεν πήγε καλά, ήταν μια βδομάδα που ξεκίνησε. Πήρε την απόφασή της, πολύ καλά έκανε και έφυγε, το κανάλι της στηρίζει, έχει την οικογένειά της, τα παιδιά της, λαμπερή είναι, έχει πράγματα να κάνει και πάμε παρακάτω», πρόσθεσε ο Θανάσης Πάτρας.