Κρατερός Κατσούλης: Είχε δεχτεί πρόταση για την παρουσίαση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»;
Νέα

Κρατερός Κατσούλης: Είχε δεχτεί πρόταση για την παρουσίαση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»;

Κρατερός Κατσούλης: Είχε δεχτεί πρόταση για την παρουσίαση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»;

Για το διαζύγιο του: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι η δουλειά μπορεί να φθείρει μια σχέση»

O Κρατερός Κατσούλης ήταν καλεσμένος στο Dot. και μίλησε για όλα!

Για τα κιλά που έχασε:

«Από πέρυσι τον Οκτώβριο έχασα 15 κιλά. Με πειράζουν όλοι γιατί κουβαλάω παντού του ψυγειάκι μου. Έχω ταπεράκια με μερίδες φαγητού ανά δίωρο. Λειτουργεί. Δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση. Είναι η ευεξία που νιώθεις, αλλάζει η ενέργεια σου».

Και συνέχισε: «Το 2018 με το πρόβλημα στη μέση μου, το χάσιμο των κιλών ήταν πολύ σημαντικό. Πέρασα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια. Είπα, αφού την γλίτωσα μήπως να βάλω εμπρός αυτά που ονειρευόμουν; Γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα προλάβεις να τα κάνεις. Δεν υπάρχει κατάλληλος χρόνος».

Γιατί δεν προσέγγισε το #metoo στην εκπομπή;

«Το #metoo δεν το προσεγγίσαμε στο πρωινό γιατί έπρεπε να κρατήσουμε μια συνέπεια. Στην εκπομπή δεν μπορείς να έχεις τη δική σου προσωπική θέση γιατί εκεί έχεις έναν προσωπικό ρόλο, είσαι παρουσιαστής και συμπαρουσιαστής», και πρόσθεσε για τη δουλειά: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι η δουλειά μπορεί να φθείρει μια σχέση. Σε εμένα και στην Κατερίνα δεν είχε κόστος η καθημερινή εκπομπή που κάναμε. Η δουλειά δεν συνδέεται με τη σχέση. Υπήρχα πολλές στιγμές που έχασα το χιούμορ μου και δεν μου άρεσα. Μου είχα κρεμάσει διάφορα κουδούνια αλλά δεν τα άκουγα. Κάποια στιγμή είπα στον εαυτό μου “ξύπνα λίγο γιατί δεν πάει έτσι”. Δεν έκρυψα ποτέ ότι με είχε κουράσει η πρωινή εκπομπή».

Για το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου:

«Τραβήξαμε ξεχωριστούς δρόμους, έχουμε άλλες επαγγελματικές επιλογές. Ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή μου και της Κατερίνας είναι τα παιδιά μας».

Για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη»:

«Η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” είναι το όνειρο κάθε ηθοποιού. Τα γυρίσματα κράτησαν 3 μήνες. Πιστεύω ότι η «Σμύρνη μου αγαπημένη» θα γίνει σημείο αναφοράς.»

Θα παρουσίαζε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»;

«Είχε υπάρξει κάποια επικοινωνία για την παρουσίαση, αλλά μέχρι εκεί. Είχα σκεφτεί τον εαυτό μου, ήθελα να έχει διάδραση με τους παίκτες».